Колеги,
Имам комбайн пералня със сушилня АЕГ последен писък дрън дрън… тресе се като алкохолик пред аптека…. От сервиза идваха и казаха че нищо и няма… какво да я правя? Нещо е разкачено може би вътре? Колко е нормален този звук за комбайн?
https://we.tl/t-IdooEYrHzB
Sent from my iPhone using Tapatalk
Този пост е редактиран от integrale; 30-11-21 в 23:22.
Този линк иска регистрация!
Качи някъде клипа, където е свободен достъпа.
Иначе внимателно нивелирай уреда. Подът, на който е поставен какъв е?
В смисъл твърд ли е (плочки, гранитогрес) или с някакво по-меко покритие, подложки? Примерно ламинат.
Ако продължава да "скача" и да се мести, викай пак "компетентните" от сервиза. Да си свършат работата, за която получават заплати!
Може да е счупена турбина, може да е нещо друго. Определено е за ремонт. Ако откажат да я вземат ги заплаши с КЗП
Клипа изпрати ли го и на фирмата?
Уговори си пак час за посещение и като тръгват, да ти прозвънят да ти дадат аванс 30-ина минути да стартираш, като дойдат да видят за какво става на въпрос, ако не им се стои 30 мин.
А какво значи не им се стои?
Нали взимат заплати.? Защо не кажат, че не им се иска да ги получават?
Аман от тоя БГ сервиз! Взели са почти всички марки, а никаква работа не вършат.
Виж, цените им за извънгаранционни услуги и части са недостижими.
А като центрофугира тресе ли се?
Ако е с термопомпа, може в нея да е проблема.
На мен това ми звучи като външно на разнебитен климатик.
Не я отваряй да не си вкараш автогол с гаранцията.
Не можеш ли да я пуснеш само в режим сушене, вместо да чакаш половин час да пере?
Колега, те хубаво ще я вземат ако се наложи… ама аз къде ще пера с две малки деца
Sent from my iPhone using Tapatalk
Здравейте приятели. Появи се проблем със сушилнята ми Беко модел DRY8506GXB1. Вратата не може да се затвори. Според сина (понеже той се занимава с нея :D ) Вратата никога не се била заключвала. Винаги можела да се отвори по време на работа (което мен ми се струва абсурдно) Но така или иначе е стояла затворена ако не заключена, а в момента и това не става. Погледнах ключалката - стои в позиция Lock при отворена врата, което според мен не е ОК, и това е причината вратата да не може да се затвори. Ако съм прав - как мога да реша проблема? Със сила не става
Благодаря предварително.
Не може ли да се натисне надолу заключения катинар, това не са ли бутони?
А иначе и при моята сушилня АЕГ вратата не се заключва,не е както пералните, защото тук вода няма, която би се изляла, при отваряне на вратата.