Alexi проблема не е при центрофугиране, с новия казан при центрофуга има вибрация малко по-голяма от колкото на руската пералня в клипчето по-горе, с оригиналния казан беше като при Midea-та от същия клип - перфектна, проблемът е, че след като балансира и тръгне да качва оборотите в този момент има едно много сериозно лашкане и клатене, като в този момент винаги работи и помпата, и става ужасна какафония, когато сваля оборотите пак е така, но помпата не работи, барабана ако видиш как се мята - ще ти стане лошо, а е нов-новичък, току от сервиза излязъл, отделно има и някакво тракане което не мога да разбера от къда иде. Питах доста хора, и няма такива работи, за един Bosch 4 ми казаха че ей така балансира прането, понякога 30 минути. При моята балансирането е от 1 до 3-4, най-много 5 минути може би, което ме кара да си мисля че няма никакви датчици, не са били предвидени поначало най-вероятно, 4-5 години не е малко време, светът се развива - техниката еволюира.
Gena_bs колкото до корпуса, ами един кофраж ще и направя, така не с един, а направо без амортисьори ще работи, и то стабилно. Това в кръга на шегата естествено.