Мнение, записано на грешно място.
Мнение, записано на грешно място.
Този пост е редактиран от Трифон Панайотов Трифонов; 06-09-22 в 04:54.
Един въпрос - как е най-правилно да "зазимя" бойлера с фотоволтаици. Понеже няма да се ползва през зимата и няма да ни има на вилата - да източвам ли системата или?
Как успя да напълниш фотоВолтаици. Изпразни само волтовете да не замръзнат, фотото по-принцип си е замръзнало и не му пречи студа.
Баш на фотото бая му пречи студа шъ знаЙш
ФотоВолтаиците не "правеха" ли ток, а не да "топлят" вода. Мисля това иска да ти каже. Че има разлика в названията на панелите.
Днес нашите симпатяги май са приели, окончателно, отпадането на разрешително на до 20кв. за лична употреба.
Сега остава да се разбере дали тази промяна ще рефлектира върху евро програмата за фотоволтаици.
Някои мисли ли да се пробва?
Става като забраната за личен ветрогенератор.....заробване
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
По тая програма вярно ли изискването е да си на "твърдо" гориво за отопление за да те одобрят?
Ми аз имам и котел на твърдо гориво в системата, и след това добавен и котел на природен газ. Това условие е пълна глупост.
Ти не сложи ли клими?
А условието е с цел да се стимулира преминаването към по-чисти топлоизточници.
Изминалата неделя още от влизането ми в София така смърдеше на дим и такъв смок имаше, че се чудех дали не съм объркал града.
София, смог, смрад - това пък от кога е ново?
Да, с Кремиковци беше по-зле, но и сега хич не е цвете.
Мен ми е интересно Варна, дето граничи с море - с постоянен бриз, как можаха да я осерат толкова - пълна кочина е станала, ама ...
Смятай какво е било, аз такова чудо, така яко да лъха на дим и да се стеле смог не бях виждал, сякаш половината софианци са изкарали кюмбетата от мазата.
На село, тази година положението е доста добре, а принципно зимата е ужас и това само защото много хора минаха на ТП и климатици.