Здравейте!
Имам следния проблем.
На BNT1 звукът изчезва, налага се да се сменят канали, за да тръгне, но ако беше само това с мед да го нахраниш. Проблема, е че и по време на гледане в един момент се получава накъсване на картината и звука, а после звук повече няма и се налага пак да се мени канала, за да тръгне пак.
(В къщата на града има повече ТВ и затова е на 2 оператора - MSAT и BULSAT.)
Ходих до офиса и го смениха ( и там правеше така), но другия работи два дни и се прецака!
Аз оставам с убеждението, че проблема е някъде в тях, че са направили нещо, защото този приемник до сега е работил безотказно!
Най-вероятно ще трябва да се търси друг, който да бачка на мрежата.
Иначе приемничето не беше никак зле (за парите си ) и е жалко.
Трябва да се оправи, щото иначе и кавги, и разправии, а проблема най-вероятно е в онези ''гении'' от MSAT. Между другото даже не ги знам легални ли са ? :D Всеки иска да си гледа, или записва (като мен) любимите си неща и тъпо да се бъзикат така с хората. И стават и едни кавги, защото се дават пари, а.....
Аз съм търпелив и то доста, но не всички в къщата са. :D
A между другото, ако не бяха проблемите според мен MSAT са с по-добро качество то Була , а звука, като не се прецаква е доста по-силен и като цяло по-добър от този на Була, но това е мое мнение.