Здравейте,проблема е следния изписва ми LNB касо саединение и постоянно се рестартира приемника!Приемника е сд!
Здравейте,проблема е следния изписва ми LNB касо саединение и постоянно се рестартира приемника!Приемника е сд!
Е , и кой да ти оправи късото към конвертора ?
Здравейте,
Аз имах подобен проблем, преди 2 месеца, обадих се и казаха до 72 часа ще дойдем...
Дойдоха на другия ден, смениха применика донастроиха антената и си заминаха...
Здравейте,да не отварям нова тема тук да питам!Приемник който несе води на мое име можели да го сменям че постоянно се рестартира и забива?
Проблема е в кондензаторите на захранващият блок.
Ако си кадърен, можеш да се справиш сам.
Обикновенно лепенката отзад сама се е отлепила от топлината и никой не прави проблем.
Ако 1 или 2 кондензатора са заминали, смени всичките на захранването и ще се оправи.
Гледай да са 105 градуса, че 85-ците много бързо заминават.
Смених приемника с нов!Но сега немога да го настройвам ползвам дайсек ключ и от тюрксат немога да оскарам всички канали!?А сигнала е 20,30%това възможно ли да е от приемника щото чинията несам бараш ваобще?Тюрксат 100% сигнал а хеласат 30%?И ми писна и пробвах с чинията нагоре надоло но меможе да се изкара повече от 30% за хеласат пробвах нагоре надоло и не постигам нищо?Помогнете!
Ми аз бих пробвал без дисека за да си сигурен че не е в него или някоя от връзките му проблема.
1. Разменяш местата на двата входа.
2. Връзваш директно без дисек.
в зависимост от резултата ще стане ясно дисека, връзките или окото на чинията си е заминало.
Дайсека е проблема без дайсек 90 % на един месец е дайсека и проблем![]()
Преместих другата страна вход 3 тюрксат а вход 4 е булсат.Тюрксат работи а булсата пише LNB няма сигнал!
Здравейте,да не отварям друга тема тук да попитам,имам следния модел тв.philips pfs6909/12 и след последния ъпдейт се рестартира обаче немога да разбера дали проблема не е от булсатския приемник!?Ако някой има сащия тв нека да пише дали при него има проблеми!
Кое се рестартира ? приемника на булсата ли ? ако е телевизора , какво има толкова да се чудиш ....щом е след ъпдейт , отивай в сервиз и друг път не си играй с работеща техника . Знаеш ли за какво е ъпдейта ? или така е модерно - хоп излезнало нещо и вие веднага - цоп на телевизора и после - олеле . Ми те така си тестват безплатно ъпдейтите на ваша гърбина![]()
Здравеите нa вcичĸи. Aз живeя и ce paзвaли дeĸoдapaт и имaм aбoнaт зa 1 гoдинa. Имa ли нaчин дa изпoлзвaм ĸapтaтa нa дpyг aпapaт aз гo изпpoбвax нa eдин дeĸoдap нo нe мoжax дa глeдaм нитo eдна програма.