Към SUPPORT ELITE !!! Казвай от време на време по някоя дума за успокоение, че вече трети ден се нервирам и един филм като хората не мога да изгледам, че ти се вързах на приказката за UPGRADE.[:(!][:(!]
Преглед за печат
Към SUPPORT ELITE !!! Казвай от време на време по някоя дума за успокоение, че вече трети ден се нервирам и един филм като хората не мога да изгледам, че ти се вързах на приказката за UPGRADE.[:(!][:(!]
Доста се чудих дали да отговарям на подхвърлянията за лоша поддръжка и обещания UPDATE. Все пак се надявам да се придържаме към добрия тон.
Признавам, че наистина се забавихме с разработката, но както на всички ви е ясно това е творчески процес и не можем да дадем дата на публикуване.
Не можем да гарантираме и "перфектен" UPDATE" - няма такъв - това, което е важно за едни е дразнещо за други, а и все пак говорим за ограничена памет - надявам се разбирате, че това не е PC и не може просто да се слага софт докато всичко се изглади.
Извинявам се за проблемите със сервиза, които сте имали и моля за разбиране - този продукт е нов за нас и за сервиза ни. Все още не можем да се похвалим, че във цялата страна са готови да посрещнат проблемите, които описвате и да ги отстранят за "2 мин." Пишете ни на support@elite.bg с повече подробности за проблема и сервиза, за който става въпрос за да реагираме своевременно.
И накрая - UPDATE ще има! Не мисля, че сме обещавали да излезе за 2-3 дни или 2-3 месеца, но със сигурност се работи по него и когато го получим и тестваме, вие ще бъдете първите, които ще разберат за него. Ще бъде побликуван на www.elite.bg и всеки ще може да си го изтегли заедно с инструкция за записването му на CD и прилагането му към плеъра.
<font color="blue">offtopic//
Съжалявам, че чета в темата си некоректни изказвания.
Надявам се мненията да продължат в рамките на добрия тон. Градивната критика е полезна, но грубите и злобни подхвърляния са абсолютно излишни.
SUPPORT ELITE е достатъчно коректен да отговаря. Аз лично му благодаря за търпението.</font id="blue">
Да-злобните подхвърляния са нежелателни!И все пак ясно си спомням един момент-сега не ми се цитира,защото си имам работа,но горе-долу е следното:SUPPORT ELITE:по ъпдейта се работи и до края на месеца(СЕПТЕМВРИ!!!)ще го има....Та толкова със "злобните подхвърляния"...Да започнем с коректността...
Май ще стане като халф-лайф 2 [:D]
1 година закъснение...
Имам усещането, че няма да има нов, качествен ъпдейт на фирмуера. Срока за ъпдейт беше края на месец септември, сега сме почти края на месец октомври и няма и следа от ъпдейт, само някакви любезни залъгалки от страна на ELITE SUPPORT, добре че някои експериментира та да се стигне до желания успех. Мисля, че няма да има качествен ъпдейт. Ще ни подхвърлят някаква боза с обещания за следващи подобрения и това ще е всичко от колегите от Елит. Ако не ви се занимава, отворете ни оригиналната версия, ние ще я нагласиме ... доста по-бързо от вас, все пак вие имате и друга работа, не можете да се занимавате с тия дребни проблемчета, нали все пак трябва да печелите от търговията!!! А докато са промоциите и залъгванията за упдейта хората ще копуват, после майната му, ще се оправят сами момчетата. Поне ни отворете вратата - ние ще се пробваме - лошо няма. От август месец(тогава се сдобих с тоя плеър) до сега няма развитие, само ни залъгвата, ако не е така дайте по-точна информация, как върви софтуера с ъпдейта, по какво се работи, а не само "... работиме по отстраняването на проблема ..." !!!
П.С.
По погрешка го бях пуснал на друго място тоя топик ...
грешката е поправена, тука му е мястото !!!
Здравейте.Има следния проблем с Elite PV-388X - при увеличаване размера на екрана до 2Х, това увеличение си остава изписано на екрана по време на филма/става въпрос за DivX/ и не мога да го скрия нито чрез OSD, нито по някакъв друг начин.
да, това го има и при трите модела, даже като натиснеш зуум при ДВД филм се появява и един син четириъгълник. огромен дразнител. прави зуум практически неизползваем. а проблема МОЖЕ да се оправи във фърмуера. такъв проблем е имало и с други плеъри - чуждестранни и е оправен с ъпдейт.
само дето като гледам елит не си дават особено зор да помогнат на клиентите си, гласували им доверие след обещанията за нов фърмуер и закупили плейра въпреки бъговете.[:(!]
Явно този проблем е решим само с ъпдейт, и за ДВД е така със синия правоъгълник.Имам още един проблем-например с филма Шрек 2-като го гледам на компа всичко е точно, но като го запиша на СД-първо се разминават субтитрите/с разширение .sub/и картината, и второ - голяма част от субтитрите не излизат въобще на екрана/не знам дали не е от това, че не финализирам СД-то при записването му защото ми казва че няма достатъчно място или проблема е отново софтуерен/.А смяната на разширението от .sub на .srt с конвертираща програма ли трябва да сатне или просто с Rename?
избързват ти щото са sub. но това не е проблем лесно се конвертират в срт. не е достатъчно само преименуване. пише как става в предните постове. проблема с изрязването го има и при srt и sub. това е основния проблем заедно с липсата на черен кант на субтитрите.
Здравейте,
Виждам, че все повече се изнервяте, но както може би повечето от Вас разбират, за съжаление UPDATE не се прави за два дена! Сами виждате, че нещата са индивидуални за всички производители. Също така част от основата за UPDATE-а трябва да бъде предоставена от MTK и както се досещате те не обръщат много внимание на тези проблеми докато те са най-продаваня DivX/XviD декодер напоследък. За момента мога да Ви кажа, че има напредък, но трябва да се доизчистят част от бъговете. Повярвайте ми, на нас също ни се иска UPDATE-а да е готов утре и да може всички да се радваме на придобивките си!
При работещ UPDATE ще публикуваме информация първо във форума!
Благодаря Ви за търпението!
SUPPORT ELITE
Support Elite,
Принципно съм съгласен с теб, че този ъпдейт не е лесна работа, но моля не прехвърляйте топката на MTK. Има доста устройства, които са с по-стара версия на фърмуера от вашата и при тях основните проблеми ги няма, а именно: черен кант за субтитрите, 3 реда центрирани субтитри, други формати на субтитрите, ID3 тагове за MP3 файловете и др. Ако искате мога да цитирам точни модели, но това не е моя работа, нали? Очевидно медиатек са направили каквото е необходимо за да се решат тези проблеми и то още преди 05.00.03.06. Дори има устройства със същата платка като във вашия плеър (Hyundai HU-DIV3899)!!! Така че ако някои се бави, това не е Медиатек. Ако е необходимо, потърсете малко повече информация за МТК3189DE. Хората които правят reverse engineering на фърмъуера без каквато и да е документация съвсем скоро ще знаят достатъчно за да си оправим нещата сами, но не е това начина. Моля за по-коректно отношение към нас. Ако имате проблеми - кажете и може би ще ви разберем. Но не се опитвайте да си измивате ръцете по този начин.
Към Support Elite:
Ако действително работите по update на firmware и сте стигнали до някакъв напредък, защо не публикувате ъпдейта такъв, какъвто е в момента, дори и да не е перфектен и да не са оправени всички бъгове? После ще можете да предложите следващи ъпдейти и така нататък. Хем така ще се види, че действително се работи по въпроса и потребителите няма да се изнервят толкова. Мисля, че е това е възможно и е нормално да се работи така, а и примери има много - например производителите на мобилни телефони пускат по няколко последователни фърмуери, в които последователно изчистват бъговете. Помислете върху това...
здравейте,
за тези, на които не им се чака и искат да експериментират със сериен кабел - най-втино място е магазина за мобилни телефони Jeff на бул.Ботев /м/у площад Македония и 5-те кьошета/ - оттам си купих кабел за Sagem 9xx за 2 лв. [:D]
може ли някои да ми даде линкове към фърмуери на други фирми или да ми ги прати на мейла - doych@mail.orbitel.bg
благодаря