Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Здравейте,
аз също следя форума от 10-на дни с голям интерес, имам 370 и съм много доволен[8D].
Бих ви помолил да качите някъде оригиналния на 388 и евентуалните нови ъпдайти.
SUPPORT ELITE - един и същи ли е фирмуера на 370 и 388?
Благодаря и Успехи!
<div align="right">Originally posted by kek*-*15/10/2004*:* 17:49:37</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Zna4i po fabri4ni danni triabva da sa edni i sy6ti az imam 388 edin priatel 370 i za info na versia na firmware izkarva edin i sy6t rezultat.
<font color="orange">Mod EDIT Sunny:
Когато цитираш някой, пиши твоето мнение след цитата, а не вътре в него.</font id="orange">
Уточнение:
За да влезете в инфо екрана натискате бутон SETUP след това набирате 1379 и на екрана би трябвало да излезе това:
VERSION 05.00.03.06 - важни за последните 2 числа
SUB-VER 00.00.00.01 - важно е първото число
8032 05.00.03.06
SERVO 07.07.00.00 - важно е първото число
RISK 05.00.03.06
DSP 03.04.01.27
REGION 0 - Означава "Region-FREE";
Съществува вероятност таблицата за панела на DVD-to да не е еднаква за разли4ните модели - 370, 377 и 388. Би било добре SUPORT_ELITE да каже имат ли рзлики
[:D]
Реших се да си купя плеяра. Сега обаче се чудя коя модификация да бъде. На дизайн най ми харесва 370. Единствено ме смущава това, че дисплея на снимките от сайта на Елит не се вижда никакъв. Разбрах, че все пак има дисплей под вратата на CD-то. Когато работи как е, вижда ли се добре? Когато е в STAND-BY има ли нещо като часовник или нещо друго?
388 май има хубав дисплей, ама дизайна му нещо не ме кефи.
Дайте съвет кой дизайн повече ви харесва...
P.S. Знам че хардуерно всичките са едни и същи...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Реших се да си купя плеяра. Сега обаче се чудя коя модификация да бъде. На дизайн най ми харесва 370. Единствено ме смущава това, че дисплея на снимките от сайта на Елит не се вижда никакъв. Разбрах, че все пак има дисплей под вратата на CD-то. Когато работи как е, вижда ли се добре? Когато е в STAND-BY има ли нещо като часовник или нещо друго?
388 май има хубав дисплей, ама дизайна му нещо не ме кефи.
Дайте съвет кой дизайн повече ви харесва...
P.S. Знам че хардуерно всичките са едни и същи...
<div align="right">Originally posted by mmony*-*15/10/2004*:* 23:43:23</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Незнам ко не те кефи аз се кефя най-много на 388 и такъв си взех :)
този 370 дисплея му е под вратричката готин е ма е огледален и входовете за микрофона са отпред това е което не ме кефи иначе избора е твой :)
До quote:е,да-всеки си има вкус,така че едва ли е удачно да ти давам съвет кой да си купиш...и все пак:)...по един начин изглеждат на картинка,по друг на "живо"...и на мен първо ми харесваше най-много 370,но като го видях...и с това огледално покритие...почти като следовател може да станеш-пръстови отпечатъци можеш да си взимаш без проблеми:)аз имам 388 и само не ми харесва много,че дисплея му свети червено,а капачето на лоудера-синьо.можеше и двете да са така-както е май при 377,но там пък формата хич я няма...ами не знам-избора си е твой-само те съветвам първо да ги видиш и трите на "живо" а за идеята някой да ъплоудва оригиналния фирмуеър и също така и други модифицирани-това е чудесна идея!май-май сами ще трябва да се справяме...[:(!]
Най-вече за The Shadow. Може и да си знаеш или вече да си разбрал, но когато зареждаш фърмуер с CD, след като CD-то бъде "изплюто" трябва само да го махнеш и да не пипаш нищо (дори да не затваряш трея, нито дистанционно, нито изкл.) около 5 мин след това трея се прибира сам. Чак след това процеса на зареждане е приключил.
Ако се намесиш веднага след изваждането на диска, до колкото разбрах, здраво ти се замазва текущия firmware и после само зареждане през кабел те оправя.
Друго - ако успешно си качил firmware с модул SERVO, неподходящ за DVD-to, пак само кабел ще ти помогне, защото просто няма да може да се чете поредния BIN disk.
Благодая много на всички . Събудих ELITA но не ми работи FRONT PANEL защото софтуера е за 388. Трябва ми за FRONT PANEL на 370.
те от Елит не знам какво ще постигнат с тия лъжи за нов фърмуер. най-много да продадат няколко плеъра повече. А после? Като се разбере за измамата и... то пък чак такава липса на поддръжка не съм виждал. Ами платете на някой да ви напише софт-а като сами не можете. А на останалите плеъри с МТК1389 им изкарват едва ли не всеки месец нов ъпдейт. Че даже и румънски има и там май няма пробл. със субтитрите. А на Yamada 550 може 3 реда субтитри с много знаци. Значи не е чак тобкова комплициран проблема... Като гледам май е възможно и дело да се завете за подвеждаща информация. Абе тоя плеър направо си НЯМА субтитри. Това нито срт нито суб са като хората. Като ми ореже половината изречение и иди разбери за какво става дума във филма.. А на кутията с големи букви - БГ СУБТИТРИ.
Пиша щото се чувствам измамен от обещанията за нов фърмуер. Затова си и купих плеъра. Щото имаше обещания!
The Shodow ще пробжам да намеря table твоето DVD но незнам кога 6те е до тогава имаш дистанционно :) Е поне кажи през CD-to ли успя да го флашнеш с bin-a дето ти го дадох [:o)]
Благодаря на всички (Особено на Tarambuka3500 i Foxer) за допълнителните уточнения, свързани с firmware ъпдейт и модификация. Това определено ще спести много излишни посещения в сервизите на ELITE. Разбира се ще се постараем да използваме полезната информация за разработката на един възмойно най-пълен вариант на firmware.Съжаляваме за забавянето на update-та, стараем се да го подготвим в най-подходящ за всички вариант.
Все пак предполагам ще се съгласите, че не можем да подстрекаваме клиентите си да отварят плеърите си и сами да модифицират софтуера, чрез самоделни изработени интерфейсни кабели. Ако правят това - то ще е на тяхна отговорност и за тяхна сметка. Както е извесно не е нормално да се поддържа гаранцията на отваряни от клиента уреди. Като потребители на компютърни продукти вие сте добре запознати с това.
Много любезно SUPPORT ELIT хвърля прах в очите, но баща ми занесе плейера в сервиза на ELITE където престоя 3 дни за работа която отнема 2 минути, но след тези 3 дена баща ми взе плейера не работещ защото искаха да го носят в централен сервиз. Било много сложно.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">..... Както е извесно не е нормално да се поддържа гаранцията на отваряни от клиента уреди. Като потребители на компютърни продукти вие сте добре запознати с това.
<div align="right">Originally posted by SUPPORT ELITE - 15/10/2004 : 16:50:24</div id="right">
Хубаво де, извънгаранционен сервиз не поддържате ли. Човека сам е решил да няма безплатна гаранция, ще го изгоните ли [B)] Точно като потребители на компютърни продукти сме свикнали да виждаме компютри без капаци, гаранцията си я има. Така че сравнението е супер неуместно и е нормално да се поддържа гаранцията при компютрите.
SUPPORT ELITE, в какво се забърка тука.... [;)]
(в рамките на шегата разбира се [:)] )
И какво стана сега???[?] Има ъпдейт,няма ъпдейт...Ами хора-ако до...да кажем края на месеца няма нов firmwear, при това ПЕРФЕКТЕН (би трябвало да сме перфекционистки настроени след толкова много време и обещания) май трябва да се постараем (поне аз ще го направя) никой друг вече да не се лъже да си купува техника с марката Елит.Макар че това едва ли може да стане на 100% и едва ли много ги е грижа за нас,можем поне да се постараем да променим това.Не,не-не призовавам за бунт[;)],а за по-коректно отношение към потребителите.Вярно е,че едва ли (дори твърдо няма да стане) представител на друга фирма ще се включи в един такъв форум(става въпрос за SUPPORT ELITE),но все пак....Не знам-вие какво мислите?
Ще ме убедиш в това, което казваш ако ме насочиш какво ако не Елит да си купя, така че да избегна неизбежната лоша поддръжка...