<font color="orange">Netasq, Yozo, използвайте бутона Edit, за да добавяте или редактирате мненията си, а не да пускате последователни постове!</font id="orange">
Преглед за печат
<font color="orange">Netasq, Yozo, използвайте бутона Edit, за да добавяте или редактирате мненията си, а не да пускате последователни постове!</font id="orange">
Абе вие заглавията на темите не ги ли четете. Като ще питате за телевизори и тонколони си отворете нови теми и там ще ви се отговори, то и без друга тази се разводни излишно много.
Конкретни въпроси към SUPPORT ELITE:
1. Кажете някаква примерна дата за UPDATE.
2. Какви конкретно бъгове ще бъдат отстранени с него.
Ясно е че писането на software, особенно за конкретни хардуерни решения не е лесно, ама все пак мисля че бяхте споменали излизането на firmware до края на септември, а сега сме 12 октомври.
Само дано този дългоочакван UPDATE не се окаже някакъв рекламен трик да си продадете DVD Player-a. ВЗЕХМЕ ДА ГУБИМ ТЪРПЕНИЕ.
един приател си е упдейтнал 388 със този софт
http://mpeg4player.ru/download/Fortu...-0305-Ver3.rar
И каза че всичко си работи и субтитрите са оправени.
единствената разлика е че при първоначално пускане па плеяра не
пише елит а 4Tune MP151.
довечера и аз ще го пробвам на моя 370х
и ще ви кажа личните си впечатления.
а да и вече не насичало на хвид кодираните филми (поне на някой сече доста неприятно)
Това е доста радостна новина. Предполагам че веднага ще споделиш какво е станало след upgrade. Само едно малко ме притеснява:
Елтите според всички са с чип МТ1389DE, a firmware-то с което ще флашваш е за чип МТ1389FE от плеяр 4tune MP-151. Някой знае ли каква е разликата м/у двата чипа? Хубавото е че би трябвало според долния линк на платката да има и изводи Tx,Rx,GND с които и с кабел MAX232 за GSM да се направи backup на целия flash и да се пробва и ако нещо се обърка лесно да се възстанови.
То е ясно че пак потребителя сам ще се спасява. Според долния линк кирилизирането и оправянето на бъговете в плеяра не са чак ТОЛКОВА СЛОЖЕН И ТРУДЕН ВЪПРОС както се опитва да ни убеди
SUPPORT ELITE!!! Тук май има доста интереесни неща:
http://personal.inet.fi/koti/mabreak...tek/index.html
V otgovor na FENUT
Pri provedenite ot nas testove na software-a ot poso4enia link
se okaza 4e pri 370 i 388 modelite ne se slu4va nishto pove4e ot iztrivane na tekushtia firmware i DivX player-a ostava bezpolezen!
Goreshto Vi prepora4vame da ne experimentirate s tozi firmware!
искаш ли да ти донеса работещият 388 със този фърмуер
субтиттрите са центрирани със черен кант отстрани
и не ги реже.
а да и са малко по-големи. което е добре защото на 29" телевизор бая се озорвам докато ги фокусирам[:D]
няма значение довечера ще го пробвам
ако не стане ще си подпирам секцията с него[8D]
Дам, пак ще трябва да се експериментира...
Лошото е, че преди година с Лайт-Он-а ми беше кеф, а сега ще трябва да го правя почти ансила...
Fenut, пусни моля повече информация след като пробваш.
Support Elite, най-лошият вариант е плеъра да не тръгне в последствие и да се наложи да се флашва с програматор. Предполагам, че във Вашия сервиз няма да откажат да извършат тази процедура БЕЗПЛАТНО и БЕЗ ЗАБАВЯНЕ, докато тече гаранционния срок на устройството?
/В Асбис имаха проблеми с няколкото неработещи плеъра, пожертвани навремето за благородната кауза кирилизирани субтитри, но след едномесечна кореспонденция с производителя успяха да решат проблема тук локално... За вас трябва да е много по-лесно след като сте самия производител/
Поне не виждам основание това да бъде направено, най-малкото защото никъде не виждам упоменто, че ъпгрейд на фирмуера води до прекратяване на гаранцията.
Предполагам, че на никой производител не му е приятно потребителите му да човъркат техниката повече от необходимото, но... за съжаление е наложително в случая. Обещания фирмуер закъснява много вече, а факта, че конкурентни производители са постигнали решение на част от проблемите е дразнещ и подбужда към както ти би ги определил "неразумни" действия.
Разбира се, те могат да бъдат избегнати при по-близък контакт с потребителите, но.. след първоначалните обещания не виждам никакво движение. Най-малкото, би било редно да се появи съобщение защо фирмуера закъснява... :)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">един приател си е упдейтнал 388 със този софт
И каза че всичко си работи и субтитрите са оправени.
единствената разлика е че при първоначално пускане па плеяра не
пише елит а 4Tune MP151.
довечера и аз ще го пробвам на моя 370х
и ще ви кажа личните си впечатления.
а да и вече не насичало на хвид кодираните филми (поне на някой сече доста неприятно)
<div align="right">Originally posted by fenut*-*13/10/2004*:* 01:17:41</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Попитай твоя приятел дали вижд това http://www.ixbt.com/dvd/4tune/mp-151/mp3-05.jpg когато плейва mp3.
На този адрес http://www.ixbt.com/dvd/4tune-mp151.shtml твърдят, че с новия софт се изобразяват и таговете на mp3-ойките.
Направих update на моя ELITE PV-370X с FortuneMP151-0305-Ver3 и сега трябва да го нося в сервиз на ELITE, защото се случи точно това , което каза, че ще се случи SUPPORT ELITE - изтрих FIRMWARE.
Моля SUPPORT ELITE да ми каже какаво да правя тъй като player-а ми е не използваем.
Tия комплицираните ъпдейти трябва да се правят през кабел, не през CD.
схемата на кабела е елементарна, с един чип MAX232. Погледнете линка който съм дал в предния си пост, там има ВСИЧКО - схема, тулове, knowhow.
Препоръчвам който НЕ РАЗБИРА, да НЕ ПИПА :-)
Support_Elite, и вие не пипайте, щом не ви е ясно [;)]
Спазвайте учтивия тон де, всеки мо'е да се прави на майстор-разбирач, това обаче не помага на никой, даже вреди зверски. Още чакам развитие да видим ше се пазарува ли или не :)
Ъъъ, Тарамбука, искаш да кажеш че ъпдейт на фирмуера през цд не трябва да се прави ли? Лол.
Много е хубаво, че се намери някой който толкова много разбира и " с КАБЕЛ " може да направи UPDATE без да разполага с оригиналния FIRMWARE , а дали с кабел или не смисъла на всеки UPDATE е да се подмени един SOFTWARE с друг без значение какъв е метода.
ъъъ,
като ъпдейтваш със CD с фърмуер ЗА ДРУГ МОДЕЛ плеър, рискуваш да ти се случи това дето казва Support_Elite.
Освен това, 'мъртъв' плеър не мож' го събуди през CD-то.
ъхъм [B)]
Здравейте, много се радвам да открия това инфо по темата, защото и аз се чудя дали го купя това ДВД.
Някой може ли да ме посъветва за горе - долу "ставащи" колонки към него - до около 200 лв и къде ги има?<font face="Andale Mono"></font id="Andale Mono">