Re: Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български
rdk e публикувал нов вариант - 27.12 на която са свалени субтитрите надолу и са изравнени /по местоположение/ с тези от последния /бъгавият/ на Елит. За тези които субтитрите им се струват много на високо и започват от средата на екрана - тази версия е за тях /и за мен/. За тези които им се скриват част от субтитрите отдолу - за тях е версията от 15.12. Това е единствената разлика между двата варианта.
Благодаря на rdk.
Браво!
Изключителни поздравления за перфектно свършената работа! :Super:
Аз съм адски доволен от предпоследния ъпдейт за моята 399-ка.
Даже изтествах новосъздадените си субтитри на нея с малко по-дългички редове.
Няма грешка!
KUTG! :rockon:
P.S. Все пак, над прозореца с директориите се появяват някакви джинджифлютки, както беше в най-първия (оригинален) фърмуер на Elite. :huh:
здравеите и 4естита новата година!!! Много моля някои да ми обясни за6тото ве4е тотално се обарках с тия upgrade.вьпроса се састои в тва: сега сьм с pv_399x_servo_07.10.00.00_22112005_OSD.rar. и искам да си сложа pv_399x_servo_07.10.00.00_27122005_OSD_mp4.rar сьс подрьжкa на NERO DIGITAL. значи ,преиминувах на 399.BIN,после и името на CD-то на ELITEMTK /както и преди за -pv_399x_servo_07.10.00.00_22112005_OSD.rar. /, но dvd-to /399x/ ми показа -"Unknown disk". за6то така каде гре6я?.ве4е 4-ри cd-та и все сь6тото. моля ви обяснете ми моля
посдрави и щтастлива 2006-та!!!
krasimladeja,
не трябва нищо да преименуваш, просто си пиши имиджа както си е. Пременуването се отнасяше за другото серво и защо си хабиш дисковете аз винаги флашвам с презаписваем диск.
Поздрави!
мерси много!!! :)сега така 6те направя
Честита Новата 2006 Година!
Здраве, щастие и успехи на всички !!! :yahoo:
Взех си Elite PV-399X на 31.12.2005г.Въпроса ми е-как да разбера с каква версия на фирмуера съм и дали е необходимо да го ъпдейтвам(в случая с този на rdk от 27.12)
Натисни бутона setup, след това последователно 1 3 7 9, излизаш пак със setup.
Поздрави!
version 05.00.03.06
sub-ver 08.04.00.18
8032 05.00.03.06
servo 89.05.10.00
RISC 05.00.05.07
DSP 03.03.02.39
region code 0
Това ми изписва,но нещо не се справям с разчитането на версията.
Caesar,
това е версия без Nero Digital, ако се нуждаеш от него на сайта на Elite има фирмуер с поддръжка на NERO DIGITAL, ако искаш малко по-големи и удебелени субтитри но с по-малък брой символи на ред от elitedvd@abv.bg парола:123456
Поздрави!
Благодаря за помощта! :punk:Имам един последен въпрос.Ако направя упражнението с нов фирмуер,предполагам,че ще загубя гаранция и в този ред на мисли,ако върна пак стария ще си върна ли гаранцията т.е. има ли начин да се разбере,че е променян фирмуера?
Ако флашването е правилно и е с техен фирмуер, би трябвало да важи гаранцията. Преди малко сложих pv_399x_servo_89.05.10.00_01012006_NeroDigital.rar , той е оригиналния от сайта на Elite със променени субтитри и няколко иконки, ползвам го в моя плеър и съм доволен.
Поздрави!
Току що сложих въпросния ъпдейт.Определено нещата изглеждат по-добре с новите субтитри.Поздрави! :punk:
сега остава само пичовете дето правят по-сериозните промени по фирмуера да оправят ужасното пренасяне на субтитрите... поне да върнат както си беше преди ли знам ли... сега е зле.
rdk, KTT, ако чуете нещо казвайте плс :) Вие сте "двигателите" на тази тема. Благодаря ви!
Някой ползвал ли е новия упдейт на Елит за 377х? Странно, за 377 и 366 /модел , който не съм виждал / се предлага еднакъв упдейт...........