абсолютно ... просто не може да ти го декодира ..
Преглед за печат
абсолютно ... просто не може да ти го декодира ..
720x576 е максималната резолюция, която подкарват!Цитат:
Първоначално публикувано от katlak
Здравейте , от година имам Elite PV-390X и отскоро започна да ми прави проблем с бутоните на дистанционното - това едно на ръка. Основно не съм доволен от размера на субтитрите и възпроизвеждането на някой филми. Прегледах всичките теми за Елит и не намерих никаде модифициран по нов firmware за това животно. Единственото нещо на което попаднах беше това - http://elitefan.hit.bg/NEW/NEW.htm - но тук идва въпросът ми , това ДВД с MEDIATEK чип ли е или не ?
Не със Зоран повече тук: http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg192184Цитат:
Първоначално публикувано от abatt
Къде изчезнахте всички??Дайте акъл как може да изкараме USB на плейарите. :undecided:Виждам че някои от вас пишат и в темата за Elite PV400USB.Ако сте отваряли такъв кажете къде може да се "ръгне"това нещо.Предполагам че ще се наложи и допълнителен "хардуер"(пр.чип) и софт.
Някой може ли да предложи програма за промяна резолюцията на филмите?Целта е филми с по-голяма резолюция от 720x576 да се намалят до тази за да могат да се гледат на ДВД-то.
Опитах да ъпдейтна моето ELITE PV390X с новия ъпрейт от страницата на елит и изцяло го скапах. Сега показва само черен екран. Дали може някакси да се оправи?Цитат:
Първоначално публикувано от SUPPORT ELITE
Моля за ъпдейт на 399 за DTS ДЕКОДЕР ПО АНАЛОГА
Здаравейте на всички!
Имам PV-390 с чип zr776, а не от новите които са сега на пазара!
От седмица - две спря да ми чете divx на dvd подложка! Пробвах след изваждане на лоудера рестартирам от копчето, но все си ми дава "Baddisk"!
Kakъв би могъл да е проблема? С firmware съм от септември 2005, то май по нов няма, който да става за моя чипсет.
Можеби се е зацапала лещата. Отколко време го имаш.Цитат:
Първоначално публикувано от blgmspt
TODD имам го повече от година! За почистване ли мислиш че е само?
ДА.Цитат:
Първоначално публикувано от blgmspt
В elitedvd@abv.bg с парола 123456 в папка ELITE DTS вече са качени фирмуеарите с отключен DTS през аналоговите изходи на моделите 366, 371, 399, 399, 400 от PROTEL. Файла за 400 модела е имидж правен от мен и е готов за запис на CD той става както за модела 400USB така и за 400USBL (последното съм го пробвал лично).
PocketDivXEncoder_0.3.60Цитат:
Първоначално публикувано от DEF
Здравейте,имам Elite-399 и когато сложих DTS декодера започна да се държи неадекватно ДВДто и блокира по средата на файловете.Имате ли някаква идея какво става.