Re: Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български
В папката за DTS версията на Елит вече има и PV-400USB-secondshoe-v2 DTS.nrg
промените които е дал разработчика на този фирмуеар са:
"Promeni spriamo originala:
v2
1. Shrifta e smenen s shrift RDK.
2. Novi kartinki za iconite i butonite."
Скриин шот как изглеждат с този фирмуеар субтитрите и иконите може дабъдат видяни в папка PV-400USB-secondshoe-v2
EDIT: За тези които не са разбрали потребителското ми име тук TODD_BG вече не го ползвам а ползвам сегашното TODD така че ако някой иска да ми пише лично съобщение да го прави на последното. (Преди две години името беше заето за разлика от сега :) )
Вече всичко е наред благодарение на PROTEL
Моля да сложите шрифт RDK и във фирмуера с DTS за 371Х...
Предварително благодаря
Мисля , че софтуера за 371,388 и 399 е еднакъв.Пред мен в магазина им в Люлин ъпгрейтваха с един диск и трите модела.
Благодаря за добавената подръжка на dts !!!
При вас PCM Audio свири ли? Напълних едно двд с клипове и на доста от тях не тръгна аудиото и после видях, че не са с mp3 звук.
Elite 371X
Имам PV-366Х и естествено субтитрите не ми харесват изобщо! Също така и на някои филми сече :( Сега попрочетох тука темата (само повърхностно) и изтеглих от АБВ последния качен ъпдейт в Чекмеджето (пише че е от 29.09.2006). Така... можете ли да ми кажете какво да очаквам от този ъпдейт - какво ще се промени, какво няма и т.н. Изтеглих и оригиналния за всеки случай...
Мерси предварително :)
P.S. Мога ли да вържа някакси колоните ми Creative P5800 към въпросното DVD?
Моля ви помагаите ми: значи свалих си UPDATE за мойто DVD PV-377 oт сайта на елит когато го свалих файла беше такав за неро до тука добре щракнах на него и блязох в него записах го на CD и когато го пуснах на DVD-то ми исписа UNKNOWN DISK някой да има идея защто се получава така да не би да е трябвало да го запиша на DVD МОЛЯ ВИ ПОМАГАИТЕ!!!
Въпросния firmware е за 366, нямам идея защо са го набедили че е за 377. В elitedvd@abv.bg парола:123456 съм сложил pv_377x_04102006_DTS_mp4.rar
смятам, че ще ти хареса поддържа NERO DIGITAL, DTS през аналоговите изходи и е с пач за зареждане на всички субтитри в директорията, ако не намери субтитри със същото име.
Поздрави!
rdk можеш ли да ми обясниш какво точно да напрявя за да си апдеитна DVD-то стапка по стапка ако не ти представлява трудност
rdk дай нещо skype ала бала да ти задам няколко вапроса относно UPDATE-A
Един вариант за PV-388Х със съвсем леки козметични промени:
1. Гадориите от Елит - неработещи бутони, дисплей, осветление на лоадера;
2. Размера на прозореца за субтитрите от ляво и от дясно е леко коригиран.
2. Шрифт на rdk.
В elitedvd@abv.bg парола:123456 - чекмедже, папка PV_388X - "PV-388X_05112006_DTS.rar"
Т.к. станаха много файловете в основната папка си позволих да върна отново всичките за 388 в папка PV_388X. Мисля, че ще е по-удобно това да се направи и за др. модели, шрифтове, софтуер, документация и т.д. и всичко да бъде в отделни папки.
Успех.
KTT-една молба. Би ли могъл да направиш фирмуеър за 366 като този за 377 и по-специално със зареждане на субтитрите, когато не са с едно и също име като видеофайла? Ще съм много благодарен!
P.S. Goalkeeper - ами не, не разпознава PCM аудио след ъпдейта. Добре че се използва само при клипове, но това да му е недостатъка :)
ciel
pv_366x_12112006_DTS_mp4.rar в elitedvd@abv.bg, папка PV_366X
ciel, Не само клипове, а и почти всички по нови музикални ДВДта имат LPCM аудио ( предпочитан от мен формат) затова засега се въздържам от този апдейт!
Иначе благодарности за усилията които полагате нещата да станат по добри.