Ето ти го Download (в средата) http://www.elite.bg/aladin.asp?mode=10&Lang=BG
Преглед за печат
Ето ти го Download (в средата) http://www.elite.bg/aladin.asp?mode=10&Lang=BG
Нещо не правиш както трябва. Файла е Неро имидж и го записваш като от Неро даваш запис на диск от имидж файл. Ако го записваш само като дейта файл никога няма да стане.Цитат:
Първоначално публикувано от nasopicaso
А линка към файла е коректен и си се тегли !
Успех !
Направих го с Алкохол 120 но пак нестава.Най-вероятно бъркам нещо.Ще изчакам до 11.05 когато казаха че на сайта ще се появи ъпдейт.
Запиши го с Неро както съм обясил по-горе ... Този фирмуеър е изпробван от повечето участници в темата и лично от мен и няма никакъв проблем.
Успех !
Според мен проблема му е че най-вероятно неговия модел е NEW.
Ами кой трябва да каже кой е модела ?
Да точно така е модела е NEW, какво значи това??
Значи че ъпдейта който е в момента на сайта на Елит не става понеже чиповете са различни твоя е с Зоран а стария модел с Медиатек.Цитат:
Какво е решението тогава, да чакам от Елит да изкарат ъпдейт...казаха че ще го направят около 11.05...
Да.... казаха..... има да си чакаме... Точно за това не са много популярни плеерите с Зоран, иначе май са по-добри от МТК.Цитат:
За МТК обаче, има доста не официални софтове, дори сам можеш да си модифицираш някои неща...
Това е положението... ако не ти прави голями проблеми, защо трябва да го ъпдейтваш? И без това, година-две и оптиката ще си иде, след това нов плеер, може и HDTV...
Не ми прави проблеми, просто са ми малки субтитрите на DivX
Насо, преди два дена купих за подарък двд Еlite PV-5M. Това изкара огромни, дебели, широки субтитри. Освен това има опция да си настроиш субтитрите на три големини. Освен това, мисля си че, предава много по-добре от 400 USB.
Hell благодаря ти за подробните инструкци относно DTS.
Искам да попитам какви други възможности за UPGRADE на Elite PV-400USBL има.
Има ли по нов от оригиналния firmware или има upgrade само за субтитрите.
NajsНа 400 усбЛ може ли да се направи да се избират големини на субовете?Цитат:
Първоначално публикувано от dedo pop
днес видях 400NEW т.е. новиях заместник на 400юсбл :-memnon
обясниха ми че скоро са му променяли субтитрите в резултат на което вече са огронмни, жълти на четири реда поне ... абе не ми хареса
старият ми плеър ги показва все едно си гледаш филм със субтитри по телевизията