Този форум май няма модератори.Темата е" Elite PV-400USB - Мнения, проблеми и тяхното решение". Не 4000, не New, не някакви други модели.Отворете си теми и си пишете колкото искате, само не и тук. :RTFM:
Преглед за печат
Този форум май няма модератори.Темата е" Elite PV-400USB - Мнения, проблеми и тяхното решение". Не 4000, не New, не някакви други модели.Отворете си теми и си пишете колкото искате, само не и тук. :RTFM:
Moето елитче 400 го ползвам от 2 години и съм много доволен ,само като гледам филми през USB ми сече от време на време при по голяма пукотевица и особено при звук АС3 .Пробвал съм различни флашки и хардове, положенито е същото .Никога не съм го упдейтвал .Дали е софтурен проблем или от факта,че е USB 1.1 :)
Здравейте
Отдавна посещавам този форум като Гост и съм сложил всички Ъпдейти до момента на моето USB400
Наистина обаче го има проблема, че от USB порта секат видеото и звука при "по-силна шумутевица"
Искренно ще съм ви благодарен ако имате решение и за този проблем
здравейте от скоро притежавам Елит ПВ-4000 ЮСБ въпроса ми е следния как точно става ъпдейта?Ако може по-подробно да ми се обясни да не згафя нещо.Благодаря Ви предварително
ако може отговорите да бъдат на inhibitori@abv.bg
Вчера си купих това чудесно Филипсче DVP5990/12 и се чудя,как съм издържал една година с тази пръчка Елит 4000.Плеърът е отличен,няма насичане,няма забележки.Гледам излизат постоянно ъпдейти,които се зареждат директно от usb и няма случай да изгасне и да тичаш до сервиза.Само дето явно много се търси,защото едвам намерих една бройка в цяла София.Горещо го препоръчвам на всички изтормозени хора от недоразумението Елит!!!
Ползувам Elite PV-400USB от доста време но наскоро ми се счупи декодера на ресийвъра и не мога да се наслаждавам на филми с DTS . Ъпгрейта на фърмуера вече го няма в мрежата. Моля някой да ми го прати или да посочи откъде да го изтегля-става дума за PV-400USB-secondshoe-v2.DTS.nrg. Мейлът ми е pepipcs@gmail.com.
БЛАГОДАРЯ !
Здравейте! Имам един малак проблем, относно PV 4000 USB. Когато пусна филм през USB порта не ми чете субтитрите.
Някои може ли да ми помогне?
Благодаря предварително.
Цитат:
Първоначално публикувано от Thug
Не четеш ли ,че това е тема за 400USB а не 4000.... aaaaхххххххх!!!!
Elite PV-400usbl - чете само ако външният твърд диск е в FAT /не FAT32/. Как да направя 40ГБ в файлова система FAT?
здравейте имам елит пв400юсб нев.четох за субтитрите че могат да се ъпдейтват за голимината и цвета от elitdvd@abv.bg но нищо нестава.ако може някой да помогне да ми пише на billi78@abv.bg благодаря предварително
:Drinks:
Здравейте
преди малко взех плеъра но като вкарам флашка, USB-то не реагира.......трябва ли да се правят някакви настройки или двд-то има проблем
мерси
хора...кажете как да подкарам това USB
разбрах.....
zdraveite i az si imam pv 400usbl, no ima malk problem....-imam niakolko filma koito sa s mnogo dobro ka4estvo na zvuka ,no ne mi tragva kartinata.....
naskoro moi priatel mi napravi disk za da si obnovia softueara ,no kogato go pusnah-ne razpozna diska-oba4e film na koito ne mi vadeshe subtitri -te tragnaha