Re: Elite PV-400USB ?- Мнения
Вече има ъпдейт на сайта на Елит http://www.elite.bg/Update/PV_400x_update.htm само дет не пише какво е новото в него. Мисля че е това но незнам "В този ъпдейт е добавена поддръжка на новия формат Nero DIGITAL". Преди да почнете да ъпдейтвате плеъра не забравяйте да прочетете инструкцията за ъпдейтване http://www.elite.bg/asp/DivXInstr1.htm
Цитат:
Първоначално публикувано от SUPPORT ELITE
Здравей dedo pop,
за да не се чува паразитния шум трябва да изключите KARAOKE-то от меню - "AUDIO" ==> "KARAOKE".
Поздрави!
Благодарности на SUPPORT ELITE. Така и стана, сега плеъра си бачка супер. Само притесних продавача.
Един въпрос още - как да накарам да свирят всички колони, ако сложа аудио диск, или примерно мр3, а не само предните лява и дясна?
Привет,
Имам два проблeма с моето PV 400 USB.
1 Субтитрите са извън екрана
2 Има само звук и субтитри
Предполагам ,че е настройка.
PLS help
извинявайте за тъпия въпрос, ама колко струва едно такова Elite ??
Цитат:
Първоначално публикувано от vladont
извинявайте за тъпия въпрос, ама колко струва едно такова Elite ??
119BGN
Цитат:
Първоначално публикувано от amitov
119BGN
А в кои вериги магазини се продава на тази цена?
технолукс мисля, към люлин
Цитат:
Първоначално публикувано от amitov
Привет,
Имам два проблeма с моето PV 400 USB.
1 Субтитрите са извън екрана
2 Има* само звук и субтитри
Предполагам ,че е настройка.
PLS help
Дай в настройките на PAL и трябва да ти се реши проблема с излезлите субтитри извън екрана. ;)
колко знака на ред дава този модел?
и колко реда - имам предвид субтитри от divx/xvid филм?
пренася ли коректно на следващия ред, ако буквите на първия са повече?
ако някои даде инфо ще съм благодарен...
Няма ограничение в редовете на субтитрите но не може да пренася на друг ред.
От скоро съм собственик на Такова ДВД. Доволен съм от него
Имам питане. Този нов ъпдейт на сайта работи ли и има ли някакви проблеми с него ??.
Субтитрите ми се виждата малко тънки и нечетливи как могат да се оправят (ако могат)?? :Super:
Плеара е много добър
Цитат:
Първоначално публикувано от SPaun
От скоро съм собственик на Такова ДВД. Доволен съм от него
Имам питане. Този нов ъпдейт на сайта работи ли и има ли някакви проблеми с него ??.
Субтитрите ми се виждата малко тънки и нечетливи как могат да се оправят (ако могат)?? :Super:
Плеара е много добър
С новия ъпдейт плеъра си работи коректно както и преди само че вече има подръжка на неро дижитал.
Какво ще рече Неро Дижитал?
Друго какво е оправено с новиа фирмуер??
Днес взехме такова за колега - утре ще му закачаме външен ХДД, ако сичко е ОК смятам и аз да зема , макар че съм адски доволен от моето DAEWOO , което нема проблем с Хвид пакаже бит стреем!!! Ако това намерят начин да го оправят както Пайнера ще е супер тва ДВД!!!
привет на всички!!! наскоро реших да си взема ДВД и не мога да се реша какво да ето. но прочетох коментарите за PV400USB и останах очарован, но все още не мога да се реша!! :undecided:!! даже проверих в кой магазин го продават. ако имате някакви забележки към това ДВД моля да ми отговорите!!! :Google:
Цитат:
Първоначално публикувано от mitakabus
Какво ще рече Неро Дижитал?
Друго какво е оправено с новиа фирмуер??
Днес взехме такова за колега - утре ще му закачаме външен ХДД, ако сичко е ОК смятам и аз да зема , макар че съм адски доволен от моето DAEWOO , което нема проблем с Хвид пакаже бит стреем!!! Ако това намерят начин да го оправят както Пайнера ще е супер тва ДВД!!!
Повече за неро дижитал тук: http://www.elite.bg/NERODIGITAL/Nero_Digital.html