Отговор: Система за домашно кино(ХЕЛППП)
Разликата е в предназначението и от това следват разликите !
Може да се върже директно , но зависи от системата и телевизора - в твоя случай не става директно , нямаш необходимите входове или трябва да ползваш конвертор . Направи си опит , нали си имаш такива тонколони .
Ами нали точно това ми беше въпроса,ако си взема само 5.1 буфер с оптика,защо ми е домашно кино,не е ли едно и също при условие,че този плеър няма да се използва....Това ми беше питането.....Има ли разлика в звука от 5.1 само колони и система за домашно кино при което плеарът няма да се използва.
Колега , май нещо не се разбираме . Ако намериш такъв буфер - вземи си , но лично аз се съмнявам да си намериш такъв нов от магазин , а и колко ще струва , та затова съм ти предложил друг вариант - система за дом.кино . Най-добре е ресивър+5.1 тонколони , но това е и най-скъпия вариант , освен ако няма нещо читаво 2 ръка .
Има разлика в звука , но ти може и да не я усетиш .
Има ли подобен на този модел на Sony dav-dz-740,нещо на LG или друга марка,защото този модел на Sony, го няма никъде,а чух страхотни отзиви за него?
Е , как да го има като е стар модел . Но ако искаш има доста предложения из нета , но не всичко е в БГ .
Ти остави модела , а кажи колко пари си готов да похарчиш , че само си чешем езиците и търкаме клавиатурите , от доста време .
В Технополис излиза, че е наличен в 5 магазина.
И не само там - цък , но имам чувството , че се търси нещо 2 ръка и по-евтино .
Ами,не си чешем езиците,по веригите го няма никъде,дори в Sony център,свързах се с Sony bg,и ми казаха че ще питат за доставка.Проверил съм навсякъде,затова пиша тук......
Е , има го , както виждаш . Ти само реши от къде да си го купиш . И стига с тези вериги , има и други магазини , с добро обслужване и компетентни консултанти , а и цените понякога са по-добри или подлежат на договорка .
Е,няма го,като го има кажи къде,ама не само по картинки и снимки от нета,а В Наличност.......
Явно не четеш както трябва , пише наличен : Деком :: DVD системи "всичко в едно" :. и ако те интересува има начин за свръзка с търговеца .
Цитат:
Първоначално публикувано от
logic
Немога да намеря телефон за връзка....
- - - - - - - - - -
Цитат:
Първоначално публикувано от
salky
Немога да намеря телефон за връзка....
Намерих,утре ще звъня...
- - - - - - - - - -
Има ли голяма разлика от тези два модела Sony BDV-E2100 и Sony DAV-DZ740 като звучене.Знам само,че буфера на 740 е по голям ,и предните колони и те са по големи,което предполага,че свири по добре....така си мисля де...
Последно се спрях на това SONY BDV-N590 поръчал съм го,без ангажимент да го купя,но цената ми е по джоба(на изплащане)и предполагам,че ще ми свърши прекрасна работа......
Е , това е модерна работа , но нали идеята беше да имаш озвучаване при гледане на филми за по-малко пари . Това има и блу-рей плеър , 3Д , дали ще ги ползваш ? Не ме разбирай погрешно , нищо лошо няма , просто се учудвам на избора ти , но ти така си решил . Това последно ли е , поне засега ?
Ами,разликата в парите не е кой знае колко голяма,а и ще е наизплащане,така че.....това нали е по нов модел като звучене предполагам ще е същото нека да е по нов модел в технополис цената е 569.00лв.не е ли изгодно.Не и пречи че има много (екстри) това нали не вреди.А иначе като впечатления как е?