Re:Какво домашно кино с HDMI изход
какво искаш да кажеш с това плачевно?
преди имах този модел Sony DAV-SR 3 ( бях го купил като излезе 1500 лв ) ма преди 2 години го продадох
та мисълта ми е че с тая сони система ми се взривяваше стаята особено като филма подържа ДТС
та мисля че с тая сасмунг система и тея 7.1 и новите звуци ще върши бая работа
а и в замунда и другите торент сайтове има ХД филми с подръжка на 7.1 и 5.1 ма са бая големи като размер
Edit:
venci79
ими шкафове полюлея иамм и 3-ри прозореца просто като пуснех дтс и като пусна по силно всичко почва да вибрира бая силен звук вадеше тая система
Това е защото си мислиш, че силата значи качество. Аз ти казах - ще бичи/бумка/клати полилея и ще кърти мивки.
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Това е защото си мислиш, че силата значи качество. Аз ти казах - ще бичи/бумка/клати полилея и ще кърти мивки.
ще е вида как звучи
но за тези пари къде ще намера хем с блу-рей хем и с тея DTS-HD; DOLBY TRUE HD
пък и пак казвам в другите форум дават много добри отзиви за звука и качестената картина
Самсунг и добре ти луд ли си ? Правилно ти казаха ти мислиш, че силата значи качество.Но за тези пари къде ще намера хем с блу-рей хем и с тея DTS-HD; DOLBY TRUE HD -Тук вече сам си отговаряш на въпроса колко е добре.
Съжелявам че съм толкова директен ,но мога да ти кажа какво първо че се скапе в тая система пък ти после ще ми кажеш дали съм познал.
Кое първо ще се скапе - лазерния четец, нали ? (Да видя дали аз съм познал, че поне имам едно старо комбо-ДВД на Самсунг...)
Тук си много прав.Имало е случки сменена оптика в сервиз да сгъне за по малко от 2 месеца при тоя модел.
е добре колко струва една смяна на оптика и нали има дискове на които фукцията им е да почистват замърсените оптики
Не знам дали няма промяна в цената и на тази услуга , но ориентировъчно е някъде между 50-80 лв. , може и да греша !Има такива дискове за почистване , но като се има впредвид че четящата глава чете от разстояние / било то и малко / , незнам какъв ефект ще получиш ! Най-добре се почиства , като са разглоби и се забърше с подходящ препарат !
Почистващите дискове имат прикрепени четчици, за да достигат до лещата, но като се има впредвид, че лещата е пластмасова (поне за масовата техника, доколкото знам), май не е добра идея. Аз чистя с памук и дестилирана вода, а един техник ми препоръча със слюнка(?), но в един момент и това вече не помага.
Някой ще ми обясни ли как става тоя номер че ми е интересно !
Домашен театър от Samsung с 9.1 акустика
http://pcworld.bg/3401_domashen_teat..._s_91_akustika
и дали наистина ще се усети този ефект при гледане на филм в мойта стая да кажем 5 на 5 ?
Здравейте бихте ли ме посъветвали за покупка на домашно кино или ресивър + колони !
Ще се използва с DIVA HD и LCD телевизор !
Има ли някое нискобюджетно решение 200-300 лева :)
За тези пари няма такова решение !
Преди 5 минутки го разглеждах сега търся по подробна информация, че малко постничка е тука !