SAMSUNG -HD870 или Toshiba SD-360 или LG DVX-298H
Решил съм да си сменя старото DVD с нещо което има HDMI и да може да плейва DIV-X. Не мога да избера един от двата модела, тъй като цените са им са на практика еднакви, а няма мнения за тях. Ако някой вече ги ползва да сподели, как работят със субтитри на български, самсунга има Upscaling 1080i/720p - работи ли това? Благодаря на отзовалите се!
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09022043
http://www.samsung.ru/products/audio...hdd/dvd-hd870/
Re: SAMSUNG -HD870 или Toshiba SD-360
Този Самсунг има ли го в БГ?
По характеристики изглежда добре, но не съм го виждал тук по магазините.
Иначе Тошибата не е лоша също.
Upscaling 1080i/720p на евтините плеъри не е нищо особено. Да не кажа е не се забелязва разлика.
Ето тук има сравнение на двата модела
http://www.pocket-lint.co.uk/reviews...-scaling.phtml
Аз също не съм виждал Samsung тук.
Обаче ми се струва, че Toshibata е със стария Zoran Vaddis chipset, а Samsung е с 888. Освен това за Toshiba няма много ласкави отзиви в посока надеждност. Последният модел, който работеше перфектно беше SD-340 (2004). След него само проблеми с лазерите.
Съветът ми е да проверите какво и как четат плеерите, преди да си купите някой модел.
За всеки случай обърнете внимание и на Philips DVP-5980 и на LG модела с HDMI - 288H или нещо от сорт. LG е със Zoran Vaddis 888, а Philips - с някакво MTK, но не знам точната модификация.
1 Прикачен файл(ове)
Вчера получихме цената на Самсунг-а 139лв. Не знам кога ще го пуснат в техномаркет, но има складови наличности!
Claudius
Кой е със Zoran от снимката, че не разбрах? Philips 5980 или Toshiba SD-360?
Гена, Philips DVP-5980 не го виждам в сайта на Технормаркет.
Иначе и аз се озъртам като куче за суджук, т.е. искам да взема още един плеър, който да има HDMI (за по-нататък) и USB вход (за сегашно време, че с тия сериали ме домързява да пиша по RW-та всеки път като ми се догледа нещо).
Eddie,
Мисля, че го видях в и в Техномаркет и в Технополис миналата седмица. Обаче неизвестно защо техният сайт се реконструира от поне 3 месеца???
Re: SAMSUNG -HD870 или Toshiba SD-360 или LG DVX-298H
От утре (10/11/2007) в Технополис е в промоция LG DVX-298H. Този плеър има HDMI и USB 1.1. Според описанието може да плейва divx от USB - порта. Някой пробвал ли го е? Според немските сайтове, плеърът чете FAT32 дискове.
Не съм обърнал внимание, че USB е до 1.1 само!
В такъв случай остава само Philips DVP-5980, защото той поддържа USB 2.0.
LG DVX-298H си плейва всичко през USB-то притежавах го 3 месеца и съм нямал никакви проблеми с каквито и де е аудио видео формати.
madmaxx, знаеш ли туй DVX-298H пренася ли автоматично дългите редове при субтитрите? И колко реда субтитри поддържа?
3 реда и ги реже, ако са по-дълги!
3 реда са достатъчни... ако има субтитри на 4 реда, представям си "превода" какъв ще е. Големината им предполагам че е нормална, нали?
Аз не съм го пробвал. Инаформацията ми е само по User Manual и някои писания във форума.
Колегата го има от почти 8 месеца, но го ползва за анимация само почти. Затова не мога да ти напиша нищо за размера на субтитрите.
Обаче гледах тези на домашно кино LH-T760 и бяха доста добре като размер на 32" LCD. То е със същия чипсет.Не помня точно кога, но написах впечатленията си в тема за домашни кина с HDMI в този форум.