Здравейте! Искам попитам хората с богат опит и дълъг стаж във форума дали може да се гледа филм записан на флаш памет през USB на телевизор Sony KDL32W5500 и ако може при какви условия? Благодаря предварително!
Здравейте! Искам попитам хората с богат опит и дълъг стаж във форума дали може да се гледа филм записан на флаш памет през USB на телевизор Sony KDL32W5500 и ако може при какви условия? Благодаря предварително!
Само да уточним нещо за филма ! В какъв формат е , колко е голям , самата флашка колко е голяма ?
--------------------------------------------------------------------------------
"......Плейване през USB
SONY серии X, W, V през USB - възпроизвеждат само JPG, MP3, M2TS, MPEG-1 файлове
Sony W5500 и V5500 си плейват HD съдържание (в AVCHD формат) идеално, не е само MPEG1 . Ако снимате с HD камера 1920х1080/25р видео с Dolby Digital аудио-получените .mts файлове може да ги гледате и слушате през USB порта на телевизора.
Изглежда 'шасито' им си има достатъчно потенциал и с подходящ фърмуеър сигурно няма да се затрудни и с други формати на HD видео/аудио. Но явно са отрязали тези възможности съзнателно: 1. за да си спестят оскъпяването от някои лицензи и 2. за да диференцират повече моделите си от по-висок клас......"
Цитат от темата за Sony.
За плейване през USB съм съгласен, но за това е необходимо да има външен плеър. Аз питам дали само от флаш става? Благодаря kaloman, може би си прав. Дали някой все пак знае дали тези възможности могат да се отключат по някакъв начин или да се инсталира някаква програма, която да осигури тези възможности?
Отговорът ми е за плейване през USB като интерфейс! С флаш или хард.
Зa W5500 трябва ли някакво специално форматиране на харда/флашката, за да възпроизведе гореизброените файлове. Питам защото имам преносим USB хард, на който има и m2ts файлове, но не го разпозна въобще. И още нещо, за какво може да се ползва ЛАН на W5500, мога ли да си вържа NAS хард дистк в мрежата
и да си кача клипове от камера Sony и чрез Lan на телевизора да ги гледам. Да обобщя - телевизора и външния хард са вързани на рутера,
мога ли да направя вързка през рутера, за да гледам съдържанието от Харда на телевизора.