Питах в другия раздел да питам и тук,дано някой знаещ да отговори ,та въпроса ми е с какво и как да свържа s/pdif изхода(а може и обикновенните чинчове) на сеттоп бокса на кабелната-ресивър,с-ма за домашно кино,обикновен усилвател за да нямам разминаване м/у звук и картина на LCD-то Samsung 40A656.Това разминаване ще го има ли при използване на домашно кино и за други цели,примерно гледане на обикновенно DVD,ще го има ли при изпозване на ресивър за слушане на звук директно от телевизора.Изобщо как сте решили тези проблеми или ги игнорирате,защото тук чета за ресивъри 5+1,домашни кина със същите характеристики,ама никой не споменава за такъв проблем,който реално не може да не съществува защото звука се обработва веднага,ама картината особенно на LCD търпи известна обработка,което неиминуемо я забавя.
Много моля компетентните за отговор(и разяснение) по тези проблеми,защото примерно как да си взема ресивър,който да вържа към сеттоп бокса,като знам,че пак ще има разминаване?
П.П.Извинявам се за дублирането на темата тук и в осн.форум ,но наистина не ми е ясно.