Бюджета ми е около 700 лв и съм харесал LG HX-806P телевизора ми е Lg LW5500 47" ако има значение.
АКО има други предложенич моля споделете ги .![]()
Бюджета ми е около 700 лв и съм харесал LG HX-806P телевизора ми е Lg LW5500 47" ако има значение.
АКО има други предложенич моля споделете ги .![]()
Колко е голямо помещението ?
За тези пари това е една модерна система за дом.кино с доста екстри , а и телевизора ти е LG - една прекрасна комбинация !
Около 30 кавадрата ( колоните ще са на площ около 20кв.) помещението е малко накъдрено хол с кухня в едно.
Интересува ме това двд дали чете МКв със звук през флаш(и hdd).Защото тв неможе без преработка на фаила.
Искам да напиша нещо за плеъра на 806пе ,вчера като ходих в техномаркет понеже нямаше 906 па(изкаран) решиха да ми пуснат хард диска на 806 пе(казха сходни били ..ама не) 806пе неуспя да прочете хард диск 40гб!
Колега , много странна покупка искаш да направиш от типа 244349645 в 1 ! Това , че чете *mkv е бонус , за това си има друга техника и то на цени разни !
НЕ колега просто исках да си купя ново домашно кино бях се насочил към 806пе обаче се оказа че неможе да чете хард диск ,поне това което имаха и се принудих да си взема 906 па чете всичко което ми трябва за момента. (5.1 1550 кбпс дтс със звук тоест )
Тогава къде е проблема ! Направил си по-добрата покупка за малко повече пари , но си е заслужавало , нали така !
Честито !![]()
Така е![]()
(исках само да напиша някои друг ако е решил да купува да знае).
![]()
Здрасти,
И аз съм с LG 3D CINEMA , имам блурей LG HX806. Няма проблем да чете от външен хард, почти всички филми ми отваря, но имам проблем със субтитрите на 3D филмите, защото ги разделя : половината преминава вдясно, половината вдясно на екрана, а по средата няма субтритри. с две думи : трябва да четеш първо десните субтитри, а после левите, за да разбереш за какво става дума. Някой имал ли е подобен проблем и как се оправя?
А относоно телевизора, не ми чете аудио кодеците на повечето филми, а субиттрите са ок!