Резултати от 1 до 6 от общо 6
Like Tree1Одобрявам
  • 1 Post By Gyri

Свързване на звук на РС с 5.1 канално НЕО НТ 602 QQ

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2011

Свързване на звук на РС с 5.1 канално НЕО НТ 602 QQ

Как да извадя звук от компютър на 5.1 канално НЕО НТ 602 QQ през буфера ето снимки отзад на ДВД - то и на компа? Моля за помощ, ащото вади някакъв звук, но има и пращене. И не мога да регулирам силата на звука от ДВД -то. Как точно трябва да свържа и въобе какви кабели ми трябват. https://forum.setcombg.com/index.php?topic=45689.0

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1311713340[/time]_________________________________________________

http://www.prikachi.com/images/846/2262846y.jpg
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1311710340[/time]_________________________________________________

Ето това е снимка отзад на ДВД -то аз закачвам от Буфера към ДВД -то на буксата 5.1 СН out на най-лявата букса. ОТ РС към ДВД -то с кабел с два чинча /червен и бял/ а на компа един зелен в зелената букса . Но много пращи и въобще дивидито не реагира т.е. не мога да увелича или намаля. А звуковата карта на РС е Реалтек. да не би да има значение мегахерците?

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1311706881[/time]_________________________________________________

Прикачени изображения Прикачени изображения

2.  

3. Novice
    Тук е от
    Aug 2011

Re:Свързване на звук на РС с 5.1 канално НЕО НТ 602 QQ

Взимаш си коаксиален или оптичен SPDF кабел от някой по-голям Хипермаркет виждам че имаш и двата изхода на PC-то.Ако питаш кой да избереш имам опит с оптичните с времето се износват но за цена около 15лв си вършат работата за 2-3 години.След като си харесаш кабел го включваш в PC-то в SPDF OUT ако е коаксиален в жълтата буксичка ако е оптичен в онази под нея.Другия край в Нео-то там под една зелена букса пише - coaxial и optical ако си взел оптичен ще трябва да махнеш тази тапа дето е сложена на optical входа. След това предполагам ще имаш звук но за да е имаш и 5,1 звук може да се наложат някой настройки на PC-то и по-специално на AC3 филтъра понякога е важен и плеъра с който гледаш филми аз ти препоръчвам KMPlayer v. 2.9.3.1428 по-новите версии по подразбиране са с кофти настройки опитах набързо но не успях да подкарам добро 5,1 за това се върнах на старата версия.
    Smash одобрява това.

4. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Re:Свързване на звук на РС с 5.1 канално НЕО НТ 602 QQ

Gyri , добре дошъл в форума !

Колега rinhoest , чети тук , https://forum.setcombg.com/index.php...5689.msg430839 , какво дърво е тази система - и ако нещо не тръгне не се чуди ! Иначе може да си експериментираш колкото си искаш !

5. Тук е от
    Dec 2013

Отговор: Свързване на звук на РС с 5.1 канално НЕО НТ 602 QQ

Имам същото ДВД Нео. От близо 3-4 години събира прах. Не се е развалило. Може ли да ми кажеш, дали свързването на оптичния/коаксиалния SPDIF кабел на ДВД и компютъра е станало нещо?

6. Тук е от
    Mar 2014

Колега ако не го ползваш двд-то да те питам продаваш ли кабела дето е от двд-то към буфера че моя съм го изгубил някъде? Или ако можеш да ми кажеш откъде да си намеря че си търся от много време. Благодаря предварително

7. Тук е от
    Dec 2013

Във всеки магазин за електронни части предполагам, че го има. В Технополис със сигурност го има.

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Проблем с оптичен звук при свързване на Daewoo HC-4180X с Apple TV
    От ichkata във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 1
    Последно: 19-12-11, 11:18
  2. 5.1 звук при свързване на телевизор с домашно кино
    От premdhyan във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 5
    Последно: 23-03-11, 11:42
  3. Звук
    От brols във форум Windows
    Отговори: 12
    Последно: 01-04-09, 23:12
  4. Winamp и 4 канално аудио? как?
    От wfw във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 4
    Последно: 03-06-04, 09:05
  5. 6-канално аудио за лаптоп
    От PPechev във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 1
    Последно: 11-04-03, 02:01

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе