Моля дайте съвет какво домашно кино да си взема. По принцип съм си харесал http://www.technomarket.bg/products/...23/lg-bh-7520t .
Моля дайте съвет какво домашно кино да си взема. По принцип съм си харесал http://www.technomarket.bg/products/...23/lg-bh-7520t .
Взех си домашното кино и мога да кажа, че е нещо изключително. Максимум до половината усилен може да се слуша в стая 35кв. Звука за мен е много чист и хубав. Препоръчвам го на всеки.
Колега, би ли споделил какъв модел си взел?
Странно защо аз не намирам за уникално моето HX806PE.
Благодаря!
Уникално е озвучаването от дървени колони. Пластмасата може да излъже само този, който не разбира от звук. То не, че аз разбирам ама дори и ненабито ухо, като моето може да усети, кое е хубаво и кое е лошо.
LG-то което е посочил автора на темата не съм го слушал, но съм почти сигурен, че тия 1000 лева отиват за дизайн а не за качество на звука.
Аз бих си купил нещо такова JAMO S-606 HCS 3 DARK APPLE :: Тонколони :: Тонколони :: Аудио системи :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria недостатъка е, че към тези колони човек трябва да се бръкне и с едни 500-600 лева за ресивър
Аз за около 1000лв. си взех Yamaha rx-v373 за 450лв. някаде. Гледам, че е изчезнал от ценовите листи. Към него Jamo S-426HCS 3 Black Ash + Jamo Sub-210. Комплекта замени точно система подобна на това LG в първия пост, просто доста по стар модел. Звука няма нищо общо, особенно в баса, разликата е огромна.
Да се дадат повече от 400-500 лв. за подобни пластмасови играчки е необосновано. Няма лошо някой да не иска да трупа камари техника и тежки колони, но поне да си спести парите. Разлика в звука между такава система за 500 и за 1000 лв. няма.
Това Jamo е пълно тенеке , но ако досега сте слушали компютърни колонки наистина може да ви се стори "уникално"
Lazarus18- сподели мнението си моля те- какво би било разумно да се купи за ~ 1000лв- ясно е, че пластмасовите тенекета не стават, Jamo-то не е лош вариант, въпреки, че не се класира дори за нисък клас hi-fi, logitech z906 може би (въпреки, че е са компютърни колонки)...?
Ако нямаш предразсъдъци за тези пари можеш да си събереш една много готина система но втора употреба. Аз лично скоро минах по този път и да ти кажа за 500лв. си събрах система на която реална и цена е поне по 3-4 а и на всичкото отгоре няма как да се купи от магазините за ширпотреба. Само да уточня че става дума само за ресивъра и колоните.