Здравейте,
имам нужда да вържа нещо към телевизора във всекидневната за да не слушам вградените му говорители, че се изнервям. Изискванията ми са основно 2 - да е по-евтинко и да има колони отпред и отзад + буфер (ясно ми е че от тв няма как да изкарам 5 канален звук, затова така го пиша
)
Филми няма да се гледат от външен източник, само булсата каквото пуснат - най много някоя сапунка по време на вечерята. Основно ми трябва вечер докато си пиивам ракииката и гледам планета да не слушам през говоритела на телевизора, а звука да идва "отвсякъде". До сега бях с едно старо домашно кино Samsung HT-TP12, което ми вършеше идеална работа, но сега се налага да му търся заместник. Чудя се някое от най-евтините кина ли да взема (например - http://www.technopolis.bg/bg/Home-th...D-3510/p/33658), въпреки че няма да му използвам ДВД-то. Някоя такава аудио система (Аудио система 5.1 Akai, USB/SD, MP3, DVD, 105W RMS - eMAG.bg) или да си взема някакви прости 5.1 колонки за компютър за 80-100лв (Тонколони 5.1 Serioux Enviro 511FM, 50W RMS, Piano Cream - eMAG.bg, Тонколони 5.1 Thunder THS-C515, FM радио, SD/USB плеър, дистанционно управление - eMAG.bg). Не съм убеден че колонките за компютъра са добра идея при гледане на тв, иначе мощността не ме притеснява, защото така или иначе няма да се слуша силно. Ако потвърдите че са добър вариант може да се вземат и малко по скъпи (например - Колонки Logitech 5.1 Z506, 75W RMS - eMAG.bg).
Надявам се да съм обяснил правилно целта на "озвучаването"
Благодаря предварително!