Здравейте. Моля който има такава програма да помогне направо чрез TeamViewer 12. Ако проблема е в нея де според Вас. С напътствия няма да се оправя. Английски не разбирам. Всички пишат из форуми че 3д ISO файловете са най качествени. Е аз гледах King.Arthur.Legend.of.the.Sword.2017.1080p.3D.BluRay.AVC.DTS-HD.MA.5.1-FGT 38GB който ми бе препоръчан като оригинален, а и други оригинални два и
King.Arthur.Legend.of.the.Sword.2017.1080p.3D.BluRay.Half-OU.x264.TrueHD.7.1.Atmos-IrD17 GB на тъмно. Разлика не видях. И как от един метър на 50 инчов екран не изскочи нещо бре от тези филми. Субтитрите се съединяваха и продължават така и досега когато си поискат били динамични или статични. Картината почти не се забелязва размазването от съединяването и, ако това е от значение при ISO. Спокойно може да се гледа и без очилата. Но при други филми определено е . Даже си викам. Оле това ще мога ли да гледам?Тази супер програма ми изкарва ето този прозорец с този надпис всеки път. Е като поставя отметка няма де. Но какво иска да ми каже нямам представа. По-точно какво трябва да направя не ми е ясно изобщо. Как и къде да барна. Ако, тук да е проблема.Пробвах ей тъй на късмет, но я обърках и заблокира така че изключих лапа от копчето му. После я преинсталирах. Но и сега пак блокирва де, без да съм я ровичкал. Та не знам. Лапа ми е ASPIRE E-15 с две видео карти. Но може и да се лъжа по големите хвалбии да очаквам прекалено много от 3д ISO филмите и всичко пък да си е нормално.