Резултати от 1 до 4 от общо 4

Проблем със звука

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009

Проблем със звука

Здравейте, имам домашно кино със рисйвър Denon.Системата работеше без проблем но във един момент ми изгоря телевизора и си взех нов, до тук добре свързах новия телевизор пуснах работи ни нормално но реших да си пусна Youtube през него и той реши че не иска да пуска говор през рисйвъра.Започна се настойките слагам изхода на телевизора да предава звук през оптика слагам рисйвъра на TV Audio няма звук разбирасе има оптика между тях.Стария ми телевизор така предаваше звук и нямаше проблем.После пробвах през HDMI пак няма звук опитах какво ли не и не можах да го пусна и не можах.Гледам оптиката свети като я сложа в телевизора би требвало да работи знам ли.Дали има вариант да не работят входовете на рисйвъра да се сповредили нещо.Ще се радвам за някакви идеи ако мога да си въстановя звука на телевизора Youtube през домашното кино.
    Този пост е редактиран от djzmei; 12-01-24 в 19:52.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Отговор: Проблем със звука

Вчера имаше тема за LG с такъв проблем и h2 написа насоки за решаването му.
    За съжаление няма как да знаем точно за какъв тв и модел receiver пишеш.

4. Novice
    Тук е от
    Jan 2024

Опитайте да свържете друг аудио източник към приемника, като например преносим музикален плейър или игрова конзола. Ако се възпроизвежда звук, значи проблемът не е в приемника.

5. Novice
    Тук е от
    May 2024

Проверете настройките на аудио изхода на телевизора. Може да се наложи да промените от вътрешни високоговорители на "оптичен" или "HDMI ARC" изход за да предава сигнала правилно към ресийвъра

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1
    Последно: 03-02-21, 22:54
  2. Проблем със звука на LG
    От poisonx във форум LG телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 04-02-11, 22:01
  3. Проблем със звука
    От coolmaster89 във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 4
    Последно: 27-08-09, 20:22
  4. Проблем с звука
    От d8i3a7n във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 4
    Последно: 21-04-09, 22:09
  5. Проблем със звука 5.1
    От get във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 06-05-08, 13:03

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе