Резултати от 1 до 13 от общо 13

Избор на саундбар

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2022

Избор на саундбар

Здравейте, честита Нова година. Наскоро купих SONY BRAVIA 8 K-55XR80PAEP OLED SMART TV ANDROID. Искам да направя подобрение на озвучаването със саундбар, като съм се спрял на SONY HT-SF150 120 W, гледам и TCL S55H, 2.1, 220W, Bluetooth 5.2, Dolby Atmos & DTS-Virtual:X, HDMI eARC, безжичен субуфер. Предполагам първият ще е съвместим с телевизора, за TCL нищо не знам. Ще съм благодарен за мнения и съвети, какво да избера, не само от посочените, а и други предложения бих приел в ценови диапазон до 350 лв.

2.  

3. Senior Member Аватара на sony 1
    Тук е от
    Dec 2016

Отговор: Избор на саундбар

Модела на Сони който си избрал е само с саундбар без субуфер и означава че звука е доста по лош.
    Бих взел този модел, магазина е примерен някъде може и да е по евтин https://techmart.bg/%D0%A1%D0%B0%D1%...y%20HTS20R.CEL

4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2022

Цитат Първоначално публикувано от sony 1 Виж публикацията
    Модела на Сони който си избрал е само с саундбар без субуфер и означава че звука е доста по лош.
    Бих взел този модел, магазина е примерен някъде може и да е по евтин https://techmart.bg/%D0%A1%D0%B0%D1%...y%20HTS20R.CEL
    Виждам, че е от четири части, а нещо подобно най-много от две, пък и само тип лента за под телевизора би било по подходящо при мен предвид местоположението на телевизора. При мен е в секция и отстрани мястото не е достатъчно широко.

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

https://ardes.bg/product/creative-st...75aa001-317974
    Ползвам такъв с телевизор Сони от 2 години и съм супер доволен. Има много входове и много настройки. Буфера може да го сложиш зад телевизора, ако няма място отстрани.

6. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2022

Бях в техномагазин и се интересувах от SONY HT-SF150 120 W. Според продавач-консултант нямало смисъл от този саундбар, тъй-като звукът от телевизора ми бил доста по добър. Препоръчано ми беше да се насоча към Jbl. А посочения creative изглежда добър бюджетен вариант. Виждам, че има има саундбарове с вграден субуфер т.е. в едно тяло, което е най-добрия вариат за мен, но дали ще има осезаемо надграждане спрямо звукът от тв?

7. tek
    tek е офлайн
    Senior Member Аватара на tek
    Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    Пазарджик

Поразгледай "баровете" на Samsung Q-серията:
    Samsung HW-Q600C/D, Samsung HW-Q60C/D, Samsung HW-700C/D
    JBL саундбаровете имат изразени повече ниски честоти и дотам.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Цитат Първоначално публикувано от Valex Виж публикацията
    Според продавач-консултант нямало смисъл от този саундбар, тъй-като звукът от телевизора ми бил доста по добър.
    Тази част от изявлението на продавача е абсолютно вярна! Останалото произлиза от размера на комисионната му за съответната "марка".
    Не си давай парите за глупости! Особено пък при разположението на телевизора и озвучаването във вътрешността на секция!
    Интересно ми е какво ще излезе при инсталиране на sub там?

10. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2022

Цитат Първоначално публикувано от Gena_bs Виж публикацията
    Тази част от изявлението на продавача е абсолютно вярна! Останалото произлиза от размера на комисионната му за съответната "марка".
    Не си давай парите за глупости! Особено пък при разположението на телевизора и озвучаването във вътрешността на секция!
    Интересно ми е какво ще излезе при инсталиране на sub там?
    Може би е така. Телевизора има нелош звук като цяло. Мислех,как да го подобря още, но в тази ситуация май ще стопирам нещата.

11. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

суба може да стои докъдето му стига кабела

12. tek
    tek е офлайн
    Senior Member Аватара на tek
    Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    Пазарджик

Цитат Първоначално публикувано от Slusatel Виж публикацията
    суба може да стои докъдето му стига кабела
    В случая, става дума за покупка на саундбар със безжичен субуфер. Който се позиционира където има място, и свободен контакт, ако не се гони най доброто, с по добър звук от слушателското място.

13. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2015

Цитат Първоначално публикувано от Valex Виж публикацията
    Бях в техномагазин и се интересувах от SONY HT-SF150 120 W. Според продавач-консултант нямало смисъл от този саундбар, тъй-като звукът от телевизора ми бил доста по добър.
    Телевизорите на Сони имат наистина много добър звук.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2016
    Живее в
    София

Това Сони ползва екрана като източник на звук, тоест екранът играе ролята на конуса при класическите говорители.
    Интересно!

16. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2010

Изборът на концепцията за саундбар е продиктуван от съображения за пестене на място, окабеляване и бюджет.
    Като си тръгнал в тази посока, по-добре напъни малко бюджета и скочи на ето това чудовище:
    TCL Q75H
    TCL Q75H Site Info

Има и още по-сериозен модел:
    TCL Q85H
    TCL Q85H Site Info

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Избор на нискобюджетен саундбар за телевизор LG
    От georgi88 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 1
    Последно: 16-07-20, 14:01
  2. Саундбар LGSJ2
    От felipe във форум Sony телевизори
    Отговори: 42
    Последно: 13-05-20, 07:50
  3. Помощ при избор на домашно кино или саундбар
    От gopeto_86 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 105
    Последно: 09-02-19, 11:47
  4. Помощ при избор на домашно кино или саундбар
    От gopeto_86 във форум Аудиотехника
    Отговори: 4
    Последно: 16-07-18, 08:39
  5. Саундбар за ТВ
    От vladik във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 24-11-17, 12:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе