molq pomagaite tarsq vsi4ko vazmojno koeto moje da se ka4i na siemens c62 posredstvom data cabel a i osobenno igri i soft za nego pomagaite na jivot i death e[]
molq pomagaite tarsq vsi4ko vazmojno koeto moje da se ka4i na siemens c62 posredstvom data cabel a i osobenno igri i soft za nego pomagaite na jivot i death e[]
Освен мелодийки друго няма да можеш да качиш. Просто защото само това може...
абе аз освен мелодии които са миди си ка4их и много картинки а за игри е ли е вазможно или не е
Ако се смени телефона ще стане! Аз съм пробвал. Иначе на тоя модел мога да ти пратя вирус да си качиш, ако искаш. Само си дай номера.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ако се смени телефона ще стане! Аз съм пробвал. Иначе на тоя модел мога да ти пратя вирус да си качиш, ако искаш. Само си дай номера.
<div align="right">Originally posted by Ghost*-*04/05/2004*:* 00:44:36</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
я кажи как става тоя номер с вируса??
Изпраща се malicious code, който предизвиква DoS в/у firmware на съответния апарат. ;-)))
С Firewall ...шегувам се.
Ами слагаш последната версия на софт-а за телефона и стискаш палци да е оправена дупката....Или сменяш телефона с друга марка.
\\Извън темата
A малко повече информация??? Под каква форма и файлове могат да бъдат получени вирусите; необходимо ли е прочитане/стартиране на съответния файл за да се активират, възможно ли е ако например си качвам файлове от компютъра в телефона те да бъдат заразени с вируси, мога ли да ги проверя за вируси докато са още на компютъра и какво макисмално щети могат да причинят сега действащите вируси за Сийменс ????
\\
Е чак пък вируси..
Доколкото знам това е някакъв специален код който блокира телефона при опит да се прочете съобщението
Получава се под формата на СМС и оправянето става като се изтие СМС-а в картата от друг телефон
Ако ти се блъска над чешкия език : http://siemens-page.com/ Тук има кажи-речи всичко за кажи-речи всички модели на Siemens. Обходи отгоре до долу менюто, намиращо се в лявата част на страничката.
Тук също: http://www.siemens-java.com/download/ - в средата, правоъгълничето със заглавие "Mobiles".
Enjoy!![]()
Относно Ц62:
Преди покупка на произволен модел телефон е хубаво да се провери кой реално е неговият производител. В частност за този модел това не е Зименс и купувачът става жертва на така наречения branding т.е. ти си мислиш че си купуваш немско качество, а получаваш тайвански боклук напълно несъвместим със останалите модели от марката, с бъгав софтуеър и пълна липса на функционалност. Но пък устата ти е затворена с по-голям дисплей и повече цветове. Всеки сам решава от какво се нуждае повече.
На кратко: освен мелодии и картинки, нищо друго.
П.С. Това със вирусите е пълна ******щина. Който не разбира само глупости говори. Реално вируси могат да се създават за мобилни телефони от най-ново поколение с операционни системи от типа на Симбиан или МС Уиндоус за мобилни устройства.