нов ми е телефона, а батерията му държи не повече от 3дена. зареждал съм го не повече от 3-4пъти, но ми казаха, че било нормлано докато влезе в режим на бачкане
нов ми е телефона, а батерията му държи не повече от 3дена. зареждал съм го не повече от 3-4пъти, но ми казаха, че било нормлано докато влезе в режим на бачкане
ами за самсунг май 3 дена са си и нормално.
те затова и някои модели ги9 продават стандартно с по 2 батерии
Normalno e - ako polzwas WAP ste darzi i po malko
pri mnogo razgowori mi darzi okolo 3 dena. ako govoria po-malko mozhe i 4
<font color="red">mod edit (Pa3KaTaH):</font id="red"> ако може само малко по-така да пишеш... http://6lyokavitza.org/
Да, за съжаление на Самсунг слабото място са батериите , време от порядъка на 3 - 4 дена е супер , не забравяй ,че екрана ти консумира доста енергия !
И на мен към 4-5 ми издържаше максимум докато имах такъв.
Жалко, че върви с една батерия наистина[:O]
Имам Х-600 изкарва по седмица и ден два отгоре според разговорите а те не са малко а и с камерката се базикам постоианно
купих си дата кабел. не знам обаче как да го активирам??
и как се прехвърля?? можете ли да ми разясните
с каелчето има и диск
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">купих си дата кабел. не знам обаче как да го активирам??
и как се прехвърля?? можете ли да ми разясните
с каелчето има и диск
<div align="right">Originally posted by Tai-Pan*-*29/06/2004*:* 16:27:04</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
От къде и за колко го купи тва кабелче?