Здравейте пичове!
[:D]
На 18.08 си купих 6600 от 1 пич от Русе. Прати ми го с наложен платеж по куриер до София. Телефончето е на около 25 дни; купено на лизинг от русенска фирма, само че с гаранция 6м., а не с 12м. както ги продават в София.
Момчето, което ми го продаде ме мредупреди, че фърмуера му е 4.09.1 и не можел да праща нищо от него по блутуут-а на други телефони.
Аз пробвах (понеже прителката ми има 7650), успях да пращам всичко без мелодии (без значение от формата им). Получавам си иначе всичко от нея. Просто като избера да пращам мелодия, стигам до там да избера по какъв начин ще пращам и след избора на БТ, просто прозорчето за избор на устройствата, които са наблизо се скрива?!
Дали този проблем го има и при вас? Дали е заради версията на фърмуера?
Интересното е, че през БТ-то на компютъра ми нямам проблем за пращане и получаване. Аз имам Gigabyte bluetooth usb dongle. И тук идва вторият ми проблем: не мога да свържа спфтуера на нокиата от диска (PC Suite) към телефона?! Какви ли опити не правих - не става!!! :-( Със 7650-ката се вързва (само че прави само дата импорт), а с 6600 не иска!
Някой сеща ли се защо може да е това?
После ще Ви питам дали някой е успявал да си сложи .mp3, .wav или .ogg мелодия за звънене... Но това за сега не ми е такъв проблем!
Благодаря предварително за отговорите Ви![]