Ако някой вече е имал възможноста да поработи с този телефон , ще му бъда благодарен ако сподели наблюденията си ?
Заслужава ли си парите ?
и т.н.
Ако някой вече е имал възможноста да поработи с този телефон , ще му бъда благодарен ако сподели наблюденията си ?
Заслужава ли си парите ?
и т.н.
Aко имаш много пари за телефон без възможности (много функции) определено този е най-добрия ! Най-красивия според мен телефон ... много fashion, каквато е и идеята му. Ако бях милионер щях да имам такъв в колекцията[^]
Az nesum milioner,kupih go,mnogo dobur dizain,lek,tunuk... kvo mu trqbva na choveka))),samo sega imam problem.... kak da go razkodiram????? nqkak vi idei Pls. S ужайение Змаъ
Ами той вече е на доста сносна цена Не че и преди е бил "адски скъп", но сравнително за функциите му.
Сам няма да можеш да го разкодираш .... сервиз
Ползвам такъв от близо 9 месеца , приятен , лек удобен телефон , камерата не струва пет пари но аз съм си купил такава ако искам да правя снимки. Има сравнително добър обхват качеството на звука е добро , батерията издържа около 3-4 дни (аз говоря МНОГО) с две думи приятен телефон , сега не знам каква му е цената но почти не виждам конкуренция като дизайн.
Тука цената му е повече от тази за която си го взел ти преди 9 месеца. Твойто мнение не важи
Zdraveite,Vsichki
1 . Izvinqvam se che pisha na latinica ,nqbqh mnogo dobur po Bulgarski ezik,a i dosta vreme nesum po Bg(koeto neme izvinqva),zatova prostete
2.CrossBlade : kazvash nemoje? , ako imam Usb cabel?,verno chetoh che sus Data cable na Com2 bi trqbvalo da satane(pone taka obestavat ot forumite)) ), a az namam Data com cable,bili mi poqsnil zasto nemoje sus USB cable PLS
3.Obqsnete mi i drugo nesto:zasto obestavat che po IMEI ,mogat da mi osvobodqt Tel-a???? tova IMEI, ne eli mejdunaroden nomer na Tel-a,i kade (podqvolite) v tia 15 cifri e koda na operatora???, bilo to nqkoi operator ot Bg,Ing... или която и да е била друга страна.
С уважение Змеи
@zmay,
IMEI (International Mobile Equipment Identity) ...
Потърси във форума - има доста изписано за това какво представлява този код, включително и как се образува и какво означават отделните цифри.
PS И съдейки по края на поста ти нямаш проблеми с кирилицата - ползвай я, не вреди.
zdravei, Lupus
Bili mi dal konkreten linck ,zastoto v tursachkata na Stecom za IMEI,verno dosta nesta izlizat,no, ne mi pomagat da razbera Sto e to Imei.
S uvajenie Zmay
Прочети в тази тема: http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg107327
първия пост на Malone.
Аз също съм харесал V3 black. Но се заглеждам и по MPX220. Става въпрос за служебен телефон. Първия го видях на живо, но втория още не съм и го няма в нашия град. Зная, че са съвсем различни телефони?! Но ще е един от двата. Та ако някой има наблюдения и може да ми ги сравни- говоря само за чисто телефонната част. Във втория ме привлича всичко- и възможности и батерия, но като не съм го виждал? Аз говоря доста, а и ми трябва добър обхват! Ако някой има наблюдения, моля да подскаже!!
Батерията на V3 издържа 1 ден ако говориш повече от 1-2 часа. Аз съм го ползвал 2м. и го зареждах всяка вечер.
Когато ти звъни телефона го отвориш, обаждането не се приема автоматично а продължава да звъни още 1 може и 2 сек. понякога ми е звънял и в ухото
За 220-ката нямам мнение.
Благодаря, това бе ценна информация за мен! А нещо друго лошо? Обхватът му как е?Първоначално публикувано от alexb