Здравейте,интересува ме може ли да се направи такова нещо? Искам когато алармата на колата ми се задейства, "устройство" да ми изпраща SMS или да ми звъни на мобилния.Дочух, че има такова нещо, но нищо конкретно.Ако някой има опит моля да сподели.
Здравейте,интересува ме може ли да се направи такова нещо? Искам когато алармата на колата ми се задейства, "устройство" да ми изпраща SMS или да ми звъни на мобилния.Дочух, че има такова нещо, но нищо конкретно.Ако някой има опит моля да сподели.
Имаше нещо такова, ама забравих фирмата... обърни се към Lupus. Мисля, че ще ти свърши работа
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Здравейте,интересува ме може ли да се направи такова нещо? Искам когато алармата на колата ми се задейства, "устройство" да ми изпраща SMS или да ми звъни на мобилния.Дочух, че има такова нещо, но нищо конкретно.Ако някой има опит моля да сподели.
<div align="right">Originally posted by blaster*-*09/03/2005*:* 14:12:25</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Здравей .Погледни тук:
http://vwclub-bg.org/forum/viewtopic...0a3b56518ebb81
Имаше и още нещо но нямам време.Извинявай но ще ставам утре в 3 часа -ще пътувам за Пловдив.
10x Kris11 дано скоро темата се раздвижи в този форум, който си ми написал, че като гледам в последно време празни приказки говорят[:D]
и аз съм заинтересован от това нещо но не колата да изпраща сигнал а дадено устойство като спре
www.tscommunication.com
Модула за известяване и управление работи еднакво добре както със стационарна, така и с автомобилна аларма.