както току що обявиха официално, Siemens престават да произвеждат мобилни телефони и продават цялото звено на Benq. уговорено било все пак още 5 години произведените мобилни телефони от Веnq да носят марката "Siemens"
както току що обявиха официално, Siemens престават да произвеждат мобилни телефони и продават цялото звено на Benq. уговорено било все пак още 5 години произведените мобилни телефони от Веnq да носят марката "Siemens"
IBM си продадоха компютърния бизнес, сега Simens - телефоните.
Скоро ще ни купят и фабриката за презервативи в Бяла. На нея си разчитахме досега за прираст на нацията, ама............[xx(]
На нея си разчитал за отрицателният прираст на нацията ли? []
вече не се прозивеждат там или и да има едва ли е сериозно производството. Доколкото знам сериозно фирма в бг е прпозивеждала там но вече не. Не знам причината каква е но .. говорим за Сименс не ми харесваха телефоните им само влаковете им но не дизеловите![]()
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">На нея си разчитал за отрицателният прираст на нацията ли? []
<div align="right">Originally posted by IvO™ - 07/06/2005 : 17:31:37</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
@IvO™
Ако си им пробвал продукцията нямаше да питаш[^]. Много народ се е народил с тяхна благословия и ако бяхме в Америката - бая дела щеше да има.
За фабриката в Бяла си говоря....(аз като Иванчо[]).
Какво им е на телефоните Simens- моят си работи още (C35i)?
И не ми се сменя в близките 5 години.
Wise, аха, ясно... []
А това, че спират продукцията, значи ли, че спират и поддръжката?
Каква поддръжа да спират ? [] Ако е за презервативите - не знам, но Siemens просто ще работят под името BENQ до колкото ми е ясно ... (точно тоя Press release не съм го гледал в оригинал) ... така че пак ще ги има ? [
]
crossblade, Siemens няма да работят под името Benq, а си продават бизнеса на Benq. и за да няма сътресения на пазара, произведените от Benq апарати остават под името Siemens, но вече не като име на фирмата-производител, а като търговска марка, което е абсолютно различно нещо.
никой потребител не губи нищо - нито поддръжка, нито производство, нищо не спира... не се кахърете []
А дали пак ще е толкова лесно да си обновиш софтуера, без от това да ти отпада гаранцията. И дали ще е толкова лесно да се правят модификации по него. Подозирам че новия собственик няма да позволи толкова "компютър френдли"Първоначално публикувано от FearMe
човъркане по телефона.