za <font color=red>pop karo</font id=red>- ne e hubavo da se govori naizust!!! az za da nap6a koi koga kakvo e pravil, zna4i sam go 4el niakade. ne smiatam da obiasniavam pove4e. pedagogikata ne mi e prisa6ta
za <font color=red>king rex</font id=red>- parvo bih te pomolil da ne zamesvame mercedes tuka, 6toto tova e ne6to savsem drugo... vijdam 4e si dolu-gore naiasno sas situatsiata F-S (blagodaria za napomnianeto otnosno sectora), no vsepak, za da niama obarkvane:kompiutarnoto oborudvane na siemens nose6e palni zagubi na firmata, ta zatova triabva6e da se obedini s niakoi za da moje vseo6te da i stoi imeto v toia sektor. za pove4e informatsia se pointeresuvai ve4e sam (ako iska6).
az sa6to ne 4eta istoriata na kompaniite predi da si vzema telefon naprimer, no niakoi tuka mi be6e podhvarlil 4e ne sam naiasno koia firma kakvo proizvejda. otnosno harakteristikite i po-to4no izdrajlivostta na zahranvaneto: ako si govorime istinata, smiatam 4e i sam znae6 kak stoi vaprosa tam. tia harakteristiki sa za parvoto trimese4ie ot perioda na polzvaneto na telefona. posle moje da gi zabravi6...
otnosno sravnenieto ti: smiatam za neumestno da mi sravniava6 telefon sas aktivno kapa4e sas standarten telefon (laptop i nastolna sistema...). tolkova po toia vapros.
i ne na posledno miasto, predpolagam znae6, 4e ima motoroli i bez kapa4eta... az li4no nikoga ne sam imal telefon s kapa4e, 6toto mi e super neudoben. tova e v ob6ti linii. otnosno masite, 6tom kazva6, taka e. niamam namerenie da sporia za gluposti. i vaob6te ne moga da proumeia za6to gi bogotvorite tia siemens, sledkato e iasno koi e osnovateliat na toia vid komunikatsia i koi e plagiatat... tova e polojenieto. siemens moje da sa mnogo dobri v stroeneto na uskoriteli za elementarni 4astitsi, no kogato stava vapros za mobilna telefonia molia da ne gi namesvate. vsepak e li4no moe tova mnenie, no pone smiatam 4e e solidno pokrito.
<font color=red>PECUNIA NON OLET</font id=red>
Edited by - bwana на 14/03/2002 03:37:06