Здравейте. Има ли някой идея какво влиза в комплекта на този телефон? По специално ме интересува дали има стерео слушалки след като има MP3 Плеър. Гледах по на-различни сайтове, но никъде невидях каква е окомплектовката.
Здравейте. Има ли някой идея какво влиза в комплекта на този телефон? По специално ме интересува дали има стерео слушалки след като има MP3 Плеър. Гледах по на-различни сайтове, но никъде невидях каква е окомплектовката.
Най-добре отиди в някой магазин, където го продават, и там питай.
Зависи от магазина от който го купуваш и цената съответно. Така беше с Моторола Е398, в някои магазини в комплекта влизаше флашкарта 64М а в други не, съответно и цената беше различна. Предполагам, че ще има и магазини където ще го продоват със слушалки.
Купих го от Германос. В комплекта има TransFlash 64MB заедно с адаптер към SD/MMC, USB кабел за РС, зарядно. Слушалки нямаше. Как може да има МР3 плеър....а да няма слушалки? Дори и калъф няма както беше при V3. Ами......знам че телефона ми няма да е Motorola. А този който си го е харесал да си го ползва (приятелката ми) и да но да не се бъгва.
Благодаря на всички
Zdraveite!! Az si go kupih sus slu6alki, no bez karta za dopalnitelna pametПървоначално публикувано от milenski_bg
Първоначално публикувано от milenski_bgПървоначално публикувано от milenski_bg
Zdraveite!! Az si kupih V3i sas slu6alki, no bez karta za dopalnitelna pamet.
Здравейте. Темата е свършена отдавна, но и аз да кажа. Взех V3i като нямаше слушалки ( с този miniUSB върви че търси ...).
При L7 същото нямаше.
Доколкото знам е въпрос на комплектация и на различните места идва различно. L7 в USA примерно освен с headset се продава и с miniUSB-3.5mm stereo adapter
Поздрави.