Абонат съм на предплатената услуга Би Кънект.Преди 20 дни заредих кредит за 15 лв.,проведох няколко разговора, след които ми остана кредит 13лв.На другия ден си проверих остатъка от кредита - 3/три/лв.Без да съм водил разговори и без да съм пращал съобщения.Помислих си, че нещо случайно съм натиснал или,.... абе не обърнах достатъчно внимание на това,въпреки, че се ядосах.Зареждам нов кредит от 15 лв.,и след зареждането, заедно с остатъка от другия кредит ми се събраха 17лв..Проведох два разговора, като след това ми останаха 15лв.На следващия ден при проверка на кредита - 0,32лв./тридисет и две стотинки/!!!Направо побеснях.Звъня на оператора, но пък те гадовете вземат по 0,12лв. на минута.Та докато му обясня за какво става въпрос и той докато ми се направи на интересен -свърши ми кредита.Пиша им по електронната поща.Отговарят ми, че от моята карта са изпращани множество съобщения към доставчици на услуги с добавена стойност- Джи-Ес-Ем Ревю и още някакакви.Казах, че нито аз,нито пък някой друг е изпращал съобщения от моя телефон.Как е станало така, че без да знам, някой е изпращал съобщения от моя телефон?Тия от Глобул/или от трейдингова компания/ нищо конкретно не ми отгвориха,дори ми предложиха да съм си платял 7,80лв./или нещо подобно/, зада видя кога са пращани съобщенията.Егати нахалниците, егати оператора.Ходих и до централния им офис/Русе/-абсолютни некадърници.Някой имал ли е подобен случай,чувал ли е за нещо такова?Може и да сте имали подобни проблеми, но в по-малък размер и да не сте им обръщали достатъчно внимание?Не мога да си обясня какво се е случило и кой е виновен?