.
A бе Дзвер, ти що за човек си....? Къде видя да съм писал подобни глупости? Нито съм "пресен" абонат, нито това ми е бонус - ТАКАВА МИ Е ТАКСАТА ВЕЧЕ ПОЧТИ ГОДИНА! 3.60лв - крайна цена!Първоначално публикувано от nocToRHHo 3JIo
Я ми ги покажи тия бизнес плюс оферти на ментел и глобул с по 3,60лв такса....че нещо ми се губят
Тука явно пак не си разбрал, или не искаш да разбереш......ЦЕНАТА НА ВСИЧКИ РАЗГОВОРИ МИ Е ЕДНА И СЪЩА - 0,26лв./мин (минимално таксуване - 30 секунди) с включено ДДС.Първоначално публикувано от nocToRHHo 3JIo
Не знам кой е на черешата, но мога да заявя, че съм виждал и разпечатка на останалите оператори - да, има и е безплатна, но......как да кажа....информацията на нея си е направо безполезна - поне допреди 2-3 месеца. Оттогава ако се е променило нещо - не знам.Първоначално публикувано от nocToRHHo 3JIo
А за останалите неща - казах ги защото съм "сърбал попарата" на ментел и глобул - благодаря!
.:: EDIT ::.
Амииии....не, нямам нищо общо с Вивател (освен трите карти ) - далаверката ми е по "женска линия" но пак не към вивателПървоначално публикувано от Malone