Заслужава ли си IPHONE или е по-добре някой смартфон.Предлагат ми го за 650 лв дизайна е страшен и има добри екстри.Най-голямиа му минус е че bluetooth му е практически неизползваем.Ако има някой с такъв ако може да сподели впечатления
Заслужава ли си IPHONE или е по-добре някой смартфон.Предлагат ми го за 650 лв дизайна е страшен и има добри екстри.Най-голямиа му минус е че bluetooth му е практически неизползваем.Ако има някой с такъв ако може да сподели впечатления
До колкото съм запознат с една от последните версии на фирмуера , "проблема" с синият зъб е разрешен. Лично аз си чакам iPhone2.
Телефона си е много добър, зависи за какво ти трябва. Според мен си заслужава.
Гледах като алтернативи на него и има един който ми хареса HTC touch.Виждал ли го е някой този телефон.
А иначе имам приател с IPHONE и кофти с тоя син зъб неможе да го използва грам.
Имам опит с един HTC, ужасно бъгав беше. Не знам дали заради windows mobile (който се наложи да бъде преинсталиран два пъти в сервиза), но така и не проработи както трябва, страдаше от разнообразни проблеми с камерата и с картата памет и накрая се наложи да го сменим с друга марка. Така че имай едно наум.
Поразгледах наскоро един такъв. Накратко - играчка за възрастни. Ако ти трябва нещо за работа, отдавна има HTC и разни подобни.
много точно го каза.Дизайна е просто уникален и има много занимавки,но общо взето HTC май е бая по добър.Лошото е че познавам човек само с iphone но не и с HTC а ми се искаше да го разгледам първо
IPhone e идеален телефон за тинейджър и за хора които търсят гъзарията. Предлагат ти го на добра цена. Можеш да си ползваш скайп навсякъде. Имаш си виртуална клавиатура и писането е лесно. Имаш най различни програмки. В общи линии играчка.
Да де именно.Но на същата цена може да се вземе също HTC TOUCH ,който има повече възможности,също страшен дизайн,но е по лек и компактен и с гаранция.Та като гледам едно от двете ще е.
Я светни малко, като какви са тез чудесни повече възможности, и за какво аджеба би ги ползвал и двата телефона, та да налеем малко акъл
Първо размерите са от значение.Bluetooth както казах много ме бърка че няма да гоизползвам,четох че клипчета от нетаот vboxi youtube неможело да сегледат на IPHONE и така.
Аз се бях надъхал за HTC Touch Cruise, но разгледах възможностите на HTC Touch Diamond и реших да го изчакам.
Поне се намират повече излекувани програми за WM6,отколкото да си плащаш в магазина за ябълки.
Така като чета си мисля, че никой не е ползвал нито iPhone нито HTC.
Няма у-во с Windows което да работи без проблеми....и вината не е нито в HTC, нито в Asus, нито в i-Mate...
Windows си е Windows-гълта ресурси като ламя....
Настрана оставям глупавата технология на Windows тъч дисплеите...iPhone е уникален
Това не значи, че си няма своите проблеми....неколкократно набиране докато те свърже, липсата на търсене в контакти (външни приложения не се броат) и т.н.т.,
но като цяло платформата е инвариант на UNIX, а това е гаранция за качество.
И моля...нека не се изказваме на принципа "гледал съм приятел на мой приятел как яде баничка....много беше хубава",
идеята е да сме си максимално полезни.
...За тези които не са намерили отговор на въпроса от темата- Да, и аз си мислех, че iPhone е поредната шарения, забавление за teenagers....взех си го за месец......и.......Вече не мисля така.
имам точно такъв, брандиран от Ориндж, вече не е де. Имам го от 4 месеца и съм повече от доволна. Никакви проблеми не съм имала, а ми е първо ПДА.Първоначално публикувано от Ско
Айфона не си заслужава.