Сигурно е дошъл вече у нас. Ако знаете къде се продава и на каква цена, моля споделете.
Благодаря ви предварително.
Сигурно е дошъл вече у нас. Ако знаете къде се продава и на каква цена, моля споделете.
Благодаря ви предварително.
Айде като си толкова отворен да ми казваш да "потрая", кажи ми от къде си сигурен, че след 3 седмици точно телефона ще е в България?
Самсунга се внася от К&К .Що не питаш в Техномаркет кога ще го има тоя модел? Едва ли ние можем да ти кажем с точност
Като нямаш какво да кажеш, по добре не казвай нищо.Първоначално публикувано от stenly
Много си нервен нещо? Наскоро не бях виждал човек сам да си спами по темата... защото другите два отговора сочат точно в правилната посока.
И админа на този форум и той се изсра в тази тема. Абе като нямате какво да казвате, не пишете нищо. Ако ще я караме така на този форум си изтривам акаунта и ви оставям да си говорите по важните за вас въпроси.Първоначално публикувано от Ско
Ти какво очакваш бре? Да ти дойде официалния вносител на крака и да напише на Ваше Височество центрино кога и къде да дойде да си купи телефон?
Колегите са ти дали както предполагаем срок, така и място за закупуване. Щом не ти изнася информацията, не чети. Сбогом.
az prodavam 4isto nov samsung omniq.tel:0894654756