Здравейте
Предстои ми смяна на телефона и този модел на Samsung много ми допадна.
Има ли някой преки впечатления от него?
Ще бъда много благодарен на всеки отзовал се!
Здравейте
Предстои ми смяна на телефона и този модел на Samsung много ми допадна.
Има ли някой преки впечатления от него?
Ще бъда много благодарен на всеки отзовал се!
Емо голям фен си на тази марка
Аз от тази марка само паметите харесвам.
Лично досега не съм видял друг доволен от телефон Самсунг
за 400лв може да си намериш Nokia N95 8GB
пъти по-добре.
Даже един познат в HWbg продава.
Ако се интересуваш от втора употреба, сега ще се продава един 16GB.
Не съм чак толкова голям фен - имам само още един Samsung от който наистина нямам никакви оплаквания(но той е значително по-прост от Omnia-та)Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Първоначално публикувано от CrossBlade
Благодаря за предложението,но не се стърпях и днес си взех една бройка.
Ето един познат какво продава :
"Добавям Nokia N95 8GB - оставаща над 12 мес. гаранция към Vivatel през CallMe. В добро състояние, но има драскотинки тук-там. Има си кутия и оригиналните си зарядно, USB кабел, TV кабел и слушалки с преходник. Цена 400 лв."
Като собственик на Омния и бивш такъв на Нокия N93i мога да кажа, че Омнията превъзхожда във всичко Нокията, единственият косур е батерията, но това си е хроничен проблем при Самсунг. Прекрасен дисплей, бърз процесор, много добра камера (но кофти видео), DivX плеър, много добър звук, макар и тихичък, с една стойка в колата си го ползвам за gps, Windows софт, можеш да правиш каквото си поискаш с него. Колебаех се между няколко модела като го избирах, HTC, Nokia N95, Sony Ericsson Experia, но Самсунга имаше все по нещо повече от тях.
Само някой, който не се е докосвал до Омния или е някакъв върл фен, може да препоръча N95 пред нея. Това ми е първият Самсунг телефон, до сега съм имал само Нокии и Сони Ериксон и си признавам, че подходих с недоверие, но до момента Омнията се доказа перфектно във всяка една ситуация (без батерията естествено!).
Към автора на темата, сигурен съм че няма да съжаляваш. Освен когато ти изписука индикатора за батерията...
Надявам се наистина да не съжалявамТочно се боря с GPS-a.
С изключение на Nokia 5800 всички останали модели бяха слайдери, а пък аз не съм чувал добри отзиви за този тип телефони.
Има естествено, но и 2та са симбиън телефони, а и колегата ми имаше N95 тогава и не пропуснах да го разуча в подробности и него когато си избирах нов телефон.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
profyt, gps-a се подкарва наистина малко тегаво, спомням си, че бая прочетох в гугъл до като си махна настройките в телефона, да не ползва неговия си gps през интернет по подразбиране. Аз ползвам IGo 8, във форума на pocketbulgaria.com има всичко, което ти трябва (извинявам се за линка към др. форум).
Справих се с тази задачкаПървоначално публикувано от Rockwell
От вчера се ровя и свалям разни версии на това IGO8, но накрая стана пущината
В този форум наистина има доста информация
а разпознаване на писания на БГ и коригиране на документи на БГ има ли и ако да - бачка ли както трябва ?
@obshtinska_mishka
Още не съм успял да го разуча в подробности, но доколкото знам няма клавиатура на кирилица. Сега съм в процес на търсене на такава.
Следователно, ако питаш за корекция на уърдовски документи, сигурно няма да стане. Иначе някои имена от телефонния тефтер, които са на БГ, си ги изписва коректно.
А бе ще падне яко ровене в нета, докато го очовеча![]()
За съжаление, още не съм намерил програма, която да разчита кирилица при ръкопис...Microinvest Micron е мощна софтуерна клавиатура за вашето Pocket PC или Windows Mobile смартфон, която Microinvest предоставя напълно безплатно на своите български и руски потребители. Продуктът ви предлага следните възможности:
удобно въвеждане на текст и контролиране на приложенията, независимо коя клавиатурна подредба предпочитате;
модерен дизайн с лесно различаващи се бутони;
поддръжка на стандартна английска клавиатурна подредба QWERTY, българските БДС и фонетична, както и стандартна и фонетична руска клавиатура;
поддръжка на VGA екрани;
превключването между отделните клавиатури става за части от секундата само с натискането на един бутон;
уникалната цифрова клавиатура предлага на потребителите големи и удобни бутони, които лесно се натискат дори и без стилус;
специално разработена клавиатура Micron Тouch, позволяваща писане на текст без да е необходимо използването на стилус. Micron Touch има уникален дизайн с големи и лесни за избиране с пръст бутони;
3 изцяло нови, специално разработени за Micron Touch клавиатурни подредби, базирани на азбучна, фонетична и БДС;
продуктът е тестван и 100% съвместим с всички налични в момента операционни системи на Microsoft за Pocket PC, включително Windows Mobile 6.1;
Кирилицита в word и excel си излиза коректно, но е много кофти работата с таблиците.
Омнията е невероятен апарат !
Сравняването и с Нокия Н95/Н93 е меко казано смехотворно .
Не се включват в никой бенчмарк![]()