Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 28 от общо 28

Проблем при Privileg X7

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2006

Re:Проблем при Privileg X7

Да не отварям нова тема, затова да питам тук някой има ли и ползва ли Privileg X2 Joy и какви са ви впечатленията. От мненията до тук които прочетох, засега само критика. Ориентирал съм се към този модел, защото е малък и лек, работи и с батерия на Нокиа, а и е на добра цена. Притеснява ме факта, че никой не се изказва положително за марката. Аз досега което съм прочел по форуми - има и доволни и недоволни. Явно всичко е на късмет, но мисля че след като фирмата вносител дава 1 год. гаранция и сервиз нещата стоят малко по-добре за разлика от други китайски телефони, които се предлагат.

2.  

3. Тук е от
    Nov 2009

вие направо ме отчаяхте тъкмо се бях спряла на тази марка телефон и на още една,но след негативните мнения май ще се откажа

4. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Повече никъв китайски телефон не купувам!!!! Па ако може и никва китайска техника.

5. Тук е от
    Jun 2008

Eми то като се има в предвид, че 90% от телефоните се правят в китай, нямаме кой знае какъв избор.

6. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Ами има разлика между китайски клонинг на IPhone с 5 банда и 3 карти и малайзииска Нокия правена си в завод на Нокия.... от където и да го погледнеш.

7. Тук е от
    Jun 2008

То че има разлика има, но да намериш нещо ново което да не е правено в китай си е чист късмет. Между другото Нокия имат ли прозиводство в китай? Знам че имат в Румъния, а там качеството все още не е на ниво.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

За GSM имат в Brazil
    China
    Finland
    Great Britain
    Hungary
    India
    Mexico
    Romania
    South Korea

10. Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Живее в
    гр.София

Ами,аз днес си взех PrivilegTV2 Focus.Имам HTC Touch Cruise и Nokia 6303 и съм много доволен и от двата.Проблема е,че ми писна да вадя ту единия,ту другия,да ги зареждам,особено Круиза....та реших да ги пратя за известно време в отпуск и да видя какво ще да е това чудо-телефон с две карти.Та първите ми впечатления:
    1.Недостатъци- ужасен звук при плейване на песни и мелодии; камерата не става за нищо и недоумявам защо са и наблъскали един куп настройки като тя просто не става; не дава да се качват снимки в контактите по-големи от 20кв,което е тъпо;
    2.Предимства - метален корпус; двете карти засега работят нормално,няма нужда да се рестартира телефона; има добра чуваемост; за мое голямо учудване,ТВ-то работи много добре; радиото работи без да се налага да връзвам хенсфри като антена; за батерията е рано да се каже,но наличието на втора батерия в комплекта определено е предимство
    Като цяло телефона е читав.Работата с две сим карти е предимство,което в голяма степен оправдава недостатъците му.Наличието на ТВ лично за мен е полезна екстра.

11. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

И тате го може, и аз го можем ама козата си сака пръч са телефоните на Привилег. Сега гледам, че и клонинг на ИФон са пуснали (ТВ3).

12. Тук е от
    Jan 2010

И аз отскоро имам Privileg X7. Като цяло ми харесва,обаче менюто му е страшно :X:X за всяка снимка трябва да дадеш "Опция" -> "Разгледай", а с настройките на аудиоплеъра не можах да се разбера :D тихия режим "няма никакъв звук" особено когато триеш съобщение :D Когато говоря с пари,т.е. с карта на ваучер и когато другият затвори получавам веднага отчет за остатъка по сметката. ДА,но телефонът зацикля и ми изписва че все още съм в разговора и трябва да го рестартирам Говориш... и трябва да влезеш в менюто "опции" -> "прекрати". Камерата се води 3 мегапиксела,а снима по- зле и от 1.3

13. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

"Говориш... и трябва да влезеш в менюто "опции" -> "прекрати".

На всички слайдери или с капак разговора се прекратява с затваряне на капака или със задържане на страничния бутон за намаляване или с натискане на бутона за изключване. Иначе телефона си е та*ак правен по трудово. Нови модели можеш да си поръчаш онлайн с доставка от Китай за под 100 долара - значи производствената му цена е като на 1 хляб примерно.

14.  

15. Тук е от
    Apr 2011

Здравейте,
    искам да ви потитам нещо.На скоро си взех Privileg X7 и явно го бях оставил на телевизора, докато беше изключен и оттогава неиска да се включи. Според мен се е магнетизирал, но не сам сигурен, а тези от сервиза ми казаха, че заради драскотина по камерата гаранцията не покрива щетата. Иначе сам много доволен от него не ми е правил проблеми. Ако някой може да ми помогне ще съм му благодарен. Благодаря предварително.

16. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Имаш втора батерия, пробвай с нея. На жената дървото остана без батерия и не искаше да се включи даже и на зарядно, чак като се зареди батерията тогава се включи.
    А на ония от магазина им заври гаранцията на едно място!!! Те дали могат да пазят телефон без нито 1 драскотина?!Ако е сериозен дефекта и изобщо не иска да се включи повече направо го връщай, заплаши ги с КЗП, ако трябва подай и жалба в КЗП. Нали имаше няква реклама, че ако не могат да го ремонтират до месец трябва да ти върнат парите ......

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Фризер Privileg
    От ambrozia403 във форум Хладилна техника
    Отговори: 2
    Последно: 30-10-12, 18:22
  2. Проблем с звука на твто privileg sm6
    От zondark във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 0
    Последно: 20-12-11, 22:25
  3. Проблем с PRIVILEG ZM-90
    От Nik_1 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 0
    Последно: 13-02-10, 22:34
  4. тъчскрийн за PRIVILEG ZM-90
    От helios1 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 1
    Последно: 03-10-09, 20:31
  5. Отговори: 3
    Последно: 21-07-06, 18:34

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе