Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 28

Проблем при Privileg X7

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2007
    Мнения
    18
    #1

    Проблем при Privileg X7

    Здравейте,
    от седмица съм собственик, но не мога да кажа и горд на GSM Privileg X7 вече даже почвам да съжалявам че си го взех.....
    Има недостатъци които се преживяват, но не и това което се случва с моя...
    Това което ме дразни и с което не мога да се примиря е че както си говоря (а понякога и без да говоря) разговора ми прекъсва, като погледна телефона под иконите за обхват имам надпис "СПЕШНОСТ". За да си продължа разговора или пък за да могат да ме търсят трябва да изключа телефона и да го пусна на ново, което е супер дразнещо.
    Някой чувал ли е за такъв проблем при Privileg X7? Споделете или да ходя да гледам как ще се отървавам от него... наистина другите му проблеми бих ги преживяла някак си, но това

  2.  
     
  3. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София
    Мнения
    9,247
    #2

    Re: Проблем при Privileg X7

    Занеси го на ремонт...

  4. boychonanev
    Guest
    #3

    Re: Проблем при Privileg X7

    Аз имам Х6 и аз като теб започвам да съжалявам, че се подведох да си го купя. Днес вече за 7-ми път ми изключва SIM-2 картата по време на разговор, изписва се ПОСТАВИ SIM и дотам. И аз го рестартирам и така до следващия път. Изчисти клемите на SIM картата, също и тези на телефона с клечка за почистване на уши напоена в спирт и пробвай. Ако не помогне, размени картите и виж дали ще изключи някоя от тях и коя. Ако е същата, вероятно е повредена и трябва да се смени с нова. Ако изключва другата, вероятно проблема е в телефона. Поговори с представителите на ПРИВИЛЕГ - www.privileg-bg.com

  5. Novice
    Тук е от
    Feb 2007
    Мнения
    1
    #4

    Re: Проблем при Privileg X7

    Този надпис "Спешност" излиза само когато си на място с по слаб обхват той не пречи по никакъв начин на ункционирането на телефона.Имам същият модел телефон от един месец и не показал абсолютно никакъв дефект.Дори бих казал че съм много доволен от този ми избор.

  6. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008
    Мнения
    134
    #5

    Re: Проблем при Privileg X7

    Аз имам друг проблем - дадох да копира номерата от карта 1 в телефона и той се пошашави. Забива с карта, без карта...... Слагам втората карта, която е без номера и ми дава, че има 6552 телефона от 250 възможни. *аси дървото е! Какво да го правя?!?!

  7. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008
    Мнения
    134
    #6

    Re: Проблем при Privileg X7

    При мен се появява и друг проблем - след копиране на телефонния указател имената ми излизат на маймуница и не могат да се изтрият от телефона. Функцията за изтриване на всички номера наведнъж не работи, а функцията за изтриване един по един номер трие само по 4 номера и след това трябва да се рестартира телефона и отново един по един .... и пак рестарт и така до последния номер. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?

  8.  
     
  9. Novice
    Тук е от
    Oct 2008
    Мнения
    1
    #7

    Re: Проблем при Privileg X7

    Здравейте, вчера си купих privileg X7 и съм доволен като цяло но едно нещо не ми хареса.Искам да сменя фона или темата на менюто, но не мога, защото настройката ЛИПСВА в менюто на дисплейя, а пише че е там в инструкцийте.Някой сблъсквал ли се е с този проблем и как се оправя???

  10. Novice
    Тук е от
    Oct 2008
    Мнения
    5
    #8

    Re: Проблем при Privileg X7

    Аз бих го върнал на минутата.Аз ползвах Х6 и се отървах.Много хора се оплакваха че не ме чуват.Един мой близък си купи и след като го смени 4 пъти си купи друг телефон защото му писна да ходи през една седмица в сервиза.

  11. Novice
    Тук е от
    Dec 2008
    Мнения
    1
    #9

    Re: Проблем при Privileg X7

    Случайно погледнах тази тема и отзивите ви за Х6 и Х7. Искам само да ви кажа , че избора на каквото и да било е лично дело на всеки от нас !
    Искам да споделя своето скромно мнение за тези два телефона , защото в моето семеиство ги притежаваме аз и съпругата ми от една година и другият от шест месеца . За периода на ползване съм изключително доволен от работата им като двукартови ТЕЛЕФОНИ със съпътстващите ги екстри. Подчертавам ТЕЛЕФОНИ защото за това най много ги използвам .
    Имайте в предвид , че не съм лаик . Притежавам Нокии , HTC , лаптоп и РС та последно поколение . Имам достатъчно познания в IT областта. Не харесвам китайците като хора но съм длъжен да им призная усилиата и постижениата през последните 20 години .
    Повярвайте ми Китайските технологий /казвам технологий , а не копия / са вече на много високо ниво . В най скоро време ще се усети , че "Произведено в Китай" е критерий за качество какъвто критерий сега е "произведено в Япония"!
    Огледайте се , всеки от вас притежава под една или друга форма нещо Китайско . Ако не сте го искали защо сте го купили ?
    С уважение към всяко изразено от вас мнение !

  12. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006
    Мнения
    88
    #10

    Re: Проблем при Privileg X7

    Виж попринцип не се занимавам, но в случая ще се намеся:
    1. Китайска технология няма - както и китайско ноу-хау няма, това са копи-паста продукти стъкмени надве на три. Преди месец бях в китай и гледах поне десет телефона 'чисто китайски' имитаций на N95, i-phone и какво ли още не, пълни буклуци единия даже снимаше с zoom оптика, имаше и телевизор вграден, трябва да си много наивен да си купиш такова нещо.
    2. 'Made in JAPAN' - подчертавам ако е истина - значи страшно много, горд притежател съм на фотоапарат Olympus 3Mpix - който ще скрие картите на всеки китайски с 10Mpix, имах и правена там Honda и още съжалявам че я продадох. Моето виждане за всеки един продукт от домашната електроника ако има надпис 'Made in Japan' и е автентичен, съм готов да платя 50% повече от китайския му аналог със същия дизаин, марка и функций!

    Сполай
    и преди да купувате мислете!

  13. Novice
    Тук е от
    Dec 2008
    Мнения
    1
    #11

    Re: Проблем при Privileg X7

    Скоро един приятел си купи "Privileg X2 JOY" (с две сим карти )и се оплака ,че във вътрешни помещения ,където нормален тел. има обхват неговия няма.После ходи в магазина и му го смениха и при проверката се оказа ,че когато проблемния телефон показва 1 чертичка обхват ,този който му дадоха показвал 3. И скъпи телефони съм чувал че дават дефекти ,но по рядко.Стигнал съм до извода ,че и по евтините телефони си работят ,но явно вероятността за проблеми е по голяма.Решението е рекламация,ремонт и.т.н. докато нещата се оправят.Всеки си решава какво да избере.

  14.  
     
  15. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2001
    Мнения
    71
    #12

    Re:Проблем при Privileg X7

    Цитат Първоначално публикувано от tulev
    Случайно погледнах тази тема и отзивите ви за Х6 и Х7. Искам само да ви кажа , че избора на каквото и да било е лично дело на всеки от нас !
    .....................
    Точно така!
    Но да защитаваме лош продукт Не!

  16. Novice
    Тук е от
    Aug 2009
    Мнения
    1
    #13

    Re:Проблем при Privileg X7

    Аз имам Privileg TV1 MORO и МНОГО ама МНОГО съжалявам че го купих.Умря както си стои на маста а след това от гаранционният сервиз ми изпратиха някакъв протокол в който описваха че телефона бил ударен и др.подобни глупости,които не отговаряха на истината.Сега им го връщам отново и очаквам поредното късане на нерви.Мой приятел имаше друг модел Privileg (не си спомням точно какъв).След няколко разправии по сервизите накрая му върнха парите.Знам и друг човек който бра много ядове с Privileg.По скоро е късмет ако нямаш проблеми с такива телефони.НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ТАКЪВ БОКЛУК.Не само че са калпави ами и от гаранционните сервизи са много некоректни.Мислят си че срещу тях са някакви полуидиоти.Подлъгваш се по цената............. и сам си докарваш беля на главата

  17. Novice
    Тук е от
    Sep 2009
    Мнения
    1
    #14

    Re:Проблем при Privileg X7

    Здравейте,
    собственик съм на Privileg X7? Дразни ме, че когато е без карти работи, когато се сложат картите започва да включва и изключва когато си иска и търси мрежа.
    Някой чувал ли е за такъв проблем при Privileg X7. Споделете как може да се отстрани повредата, ако има такава.

  18. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008
    Мнения
    134
    #15

    Re:Проблем при Privileg X7

    Ако е в гаранция го връщай за ремонт, ако не - изпусни го някъде и забрави за него На жената на Х7 и преинсталираха софта преди 1 година и до сега не е правил проблеми.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Фризер Privileg
    От ambrozia403 във форум Хладилна техника
    Отговори: 2
    Последно: 30-10-12, 17:22
  2. Проблем с звука на твто privileg sm6
    От zondark във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 0
    Последно: 20-12-11, 21:25
  3. Проблем с PRIVILEG ZM-90
    От Nik_1 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 0
    Последно: 13-02-10, 21:34
  4. тъчскрийн за PRIVILEG ZM-90
    От helios1 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 1
    Последно: 03-10-09, 19:31
  5. Отговори: 3
    Последно: 21-07-06, 17:34

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе