Някой може ли да каже нещо за тоз телефон? Доволни, недоволни, но младежи!!! УМОЛЯВАМ!!!! НЕ МИ ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИ ОТ СОРТА:
"ГОТИН Е, НЕ Е ГОТИН, ВЗИМАЙ ГО ЯК Е," т.н. трябва ми описание, коментари със смисъл. Благодаря предварително.
Някой може ли да каже нещо за тоз телефон? Доволни, недоволни, но младежи!!! УМОЛЯВАМ!!!! НЕ МИ ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИ ОТ СОРТА:
"ГОТИН Е, НЕ Е ГОТИН, ВЗИМАЙ ГО ЯК Е," т.н. трябва ми описание, коментари със смисъл. Благодаря предварително.
не е лош - имам го от 4 месеца - як процесор /филмите вървят медено със coreplayer и smartmovie/, неудобни цифрови бутони - малки са и хода им е малък и силата на натиск е по-голяма от средната, страничните бутони са отчайващи, отгоре има бутон за вкл които е много твърди трудно се натиска - звука на слушалката по време на разговор е по лош от 1110i - wifi е добър и е 100 миливата , демек мощен , полифонията е отчаиваща , вградения мп3 плеар е страхотен макар и като слушам музика със слушалките от комплекта ,които са със големи тапи опасани със гумено уплътнение което одира ушето след 3 часа слуш музика в автобуса например - като се има краината цена на телефончето от 365 лв с ддс , за смартфоун е изгодна
На моята жена и взехме такъв преди 2-3 месеца. Доволна е с нейните по фини пръсти няма проблеми за натискането на бутончетата, ако ти кажа колко форум му е минало през wi-fi то не е истината направо. Лично аз съм си дерзал с него да си пиша по скайпа не е от най-удобните неща поради липсата на qwerty клавиатура. Докато беше в родилното бяхме в постоянна връзка заради wifi. Относно музиката не мога да кажа много понеже не съм с претенции да слушам качествен звук на слушалки, а и мразя такива работи в ушите ми.
от качествата на един телефон, освен яката батерия /с която този модел на Нокия не разполага, защото се изтощава цялата след 2 часов разговор по fring през wi-fi/ Е ВАЖНО ЗА МЕН ЗВУКА В СЛУШАЛКАТА ПРИ ПРОВЕЖДАНЕ НА РАЗГОВОР ДА Е СИЛЕН, ЯСЕН, ОТЧЕТЛИВ, И ДА РАЗПОЗНАВАМ ТЕМБЪРА И ГЛАСА НА ДРУГИЯ АБОНАТ- тази нокия не вади хубав звук при разговор според мен и затова все още си ползвам и 1110i- звука на Е51 според мен е посредствен направо да не кажа отвратителен но е ПЪТИ ПО-ХУБАВ от звука на SoryEricson W850
И Аз днес се снабдих с NOKIA E51..
След няколко дни ще споделя как е.