Привет!
Купих си Bluetooth за компютъра !Всичко си инсталирах и е разпознато.
Сега искам да помоля някой да каже как мога да прехвърлям информация от компа на телефона!![]()
Привет!
Купих си Bluetooth за компютъра !Всичко си инсталирах и е разпознато.
Сега искам да помоля някой да каже как мога да прехвърлям информация от компа на телефона!![]()
Blue soleil ли е софта за Bluetooth-a? Ако е, можеш и с него да прехвърляш. Да... какво да прехвърляш? JAVA? Снимки? Телефонът е? По точно е важна версията на Bluetooth-a ... Дай още инфо
Значи програмата е BlueSoleil, а телефонът е Нокия 2330 Класик!
Никъде не виждам опции да прехвърля примерно МР3 от кампа на телефона!
[img width=751 height=600]http://prikachi.com/files/1325057z.jpg[/img]
OK.Ти да не очакваше да видиш някъде такъв надпис наистина?
След малко ще кача скрийн шотове:
След като си стигнал до тук:1
следва "сдвояване на устройстватвата". По принцип не е задължително.2ще иска парола, ми въведи си някаква ... Аз лично харесвам 123
сега е най-важното - Refresh Services 3 Ще започнат да се появяват сървисите, които поддържа твоят телефон.
File Transfer е този , който ти трябва. Можеш да ползваш и Object Push, ако искаш.4
Ще се отвори един прозорец 5
Сега Copy... Paste... влачене с мишката...
Да добавя, че ако телефонът има опция за избиране коя памет да е основна (т.е вътрешна/външна), ще се вижда именно избраната. Като режим на свързване на телефона(ако има такъв в самите настройки на телефона) се избира устройство за съхранение на данни.
Ще се оправиш... писна ми да пиша.
ОК!Благодарско!
Просто искам да разбера, как се прехвърля информация от компа на телефона и обратното.
Моля да бъде стъпка по стъпка!
А тази nokia pc suite да я инсталирам ли сега?
Предполагам, че я има някъде по торентите.
Да може и с нея. Тя си е само за Nokia. Но и Blue Soleil-а ще също толкова бърз, ако това те притеснява.Първоначално публикувано от InternetZombie
Пиши кои сървиси виждаш?
Благодаря, Брат, стана!Първоначално публикувано от freelander
Без теб нямаше да мога да се оправя...то вече с тези нови технологии трябва да си цял инженер!
Еееее, много сте точни във форума на сетком!Първоначално публикувано от fXOrange
Благодаря!
Какви са възможностите на тази програма?
ми за свързване, на телфона, към компютъра и прехвърляне на данни, синхронизиране, кодиране на музика и филми, мейли и друго.Първоначално публикувано от InternetZombie
Тя е проста за ползване, инсталирай я и виж.