niakoi 6te mi raztalkuva li kade se kriiat razlikite mejdu tia dve model4eta na sony-ericsson ?
niakoi 6te mi raztalkuva li kade se kriiat razlikite mejdu tia dve model4eta na sony-ericsson ?
mi pri t68 moje samo 1 kartinka za background da se zapameti na tel-a,a pri t68i moje dosta. pri t68 niama screensaver,niama vyzmojnost za kamera da se sloji i takiva drugi ne ot takova goliamo znachenie razliki,no osnovnata razlika e screensaver-a! drugite sa dosta neznachitelni!
kakto i ediniqt e sony-ericsson, a drugiqt samo ericsso. na t68m dizainat mu e po-darven ot tozi na t68i.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by user25
kakto i ediniqt e sony-ericsson, a drugiqt samo ericsso. na t68m dizainat mu e po-darven ot tozi na t68i.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
abe sa6tia si e dizaina i na dvata, da ne gi barka6 s t300. az zatova pitam 6toto baia razlika v tsenata imat a vsa6tnost mai samo ver. na software-a e po razli4na, a i moje da se upgrade-ne posle...
Разликата е в софтуера,Т68 е псоледния телефон произвенден от Ериксон, а Т68и е вече СониЕриксон и има в повече ,ММС,скрийнсейвъри, теми(като Майкрософт Плюс), Вземаш си Т68 и го правиш на Т68и ....аз поне така направих
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by user25
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Лично на мен дизайна на Т68м ми харесва повече (златистия модел), аз и за това него си взех.После му смених софтуера (ако искате вярвайте ама .bin файла е 10 мегабайта) и честито Т68и
Shte mi kajete li ot kade da si smykna software-a za t68i,che imam t68m i iskam da go napravia t68i . Ima li niakakva opasnost pri upgrade?
Разликите м/у T68m и T68i освен софтуера са и козметични в дизайна на телефона а ако питаш за Т68i и Т300 разликите са много .Т68 има блутуут а Т300 няма (мисля че и инфраред няма), Т300 може да сваля игри от нета докато Т68 не може и най-важното Т300 е с полифонични мелодии