Вярно ли е, че SonyEricsson Т68i дават много дефекти?
t68i е железен телефон - много добра батерия, много добър обхват, много силен говорител, ir, bluetooth...
дефект досега при мен и при приятели, които го имат, не е показал.
Кой ти каза тази простотия!!! Сигурно го е изпуснал от 6-я етаж или е върл Нокия фен.
Това е телефон, който дори и след две години от премиерата си е още актуален за парите си. И това при такъв бързоразвиващ се пазар като този на GSM-ите.
Най доброто за 200-250 лв.
Абе и аз мисля така. В един български филм "Оркестър без име" имаше един добър лаф по въпроса ".... който знае и незнае бърза да пикае ..." Или нещо подобно беше[]. И въпреки всичко ми се струва, че тука пишем само SonyEricsson фенове![:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Най доброто за 200-250 лв.
<div align="right">оргинално мнение на PPechev</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Само дето е 300+ [8D] Телефонът е добър, ако си "мека" китка, си вземи по-добре M55 - най-добрия противоударен )) (мека китка в смисъл че телефона се задържа повече на земята отколкото в ръката ти )[:D]
m55 НЕ Е ПРОТИВОУДАРЕН, нито водоустойчив, нито прахоустойчив...но иначе е супер телефон...поне засега ми върши много добра работа
Zavisi kakvo razbirash pod defekt-- niama fizicheski problemi v tozi telefon, no softwareni ima kolkoto shtesh.
Tova e edinstveniia telefon, koito sum vizhdal da zabiva bez fizicheski defekt. Pravi si go dosta chesto, osobeno ako polzvash bluetooth. Tova ne e edinstveniiat bug, kogato niakoi zvuni v povecheto vreme prosto ne se vizhda koi e, zashtoto telefona scrollva imeto sus telefonniia nomer. Tretiia seriozen problem sa migashtite lampichki otgore-- prekaleno sa silni i kato legna da spa otkroveno me vbesiavat.
Ako tiia neshta ne te drazniat a tursish ekstrite vzemi go, inache edinstveniia telefon, koito gore-dolu mu otgovaria po cena i vuzmozhnosti no mu niama problemite, e S55.
Софтуерните проблеми в повечето от случаите се дължат на разкодиране или неграмотно му презареждане. И най-скапаните телефони нямат такива очебийни бъгове, та камо ли по-реномираните! [)]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">m55 НЕ Е ПРОТИВОУДАРЕН, нито водоустойчив, нито прахоустойчив...но иначе е супер телефон...поне засега ми върши много добра работа
<div align="right">оргинално мнение на laMARTIN</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ха-ха Казах го преносно, защото толкова каваци е претърпял че ви е бедна вантазията []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Софтуерните проблеми в повечето от случаите се дължат на разкодиране или неграмотно му презареждане. И най-скапаните телефони нямат такива очебийни бъгове, та камо ли по-реномираните! [)]
<div align="right">оргинално мнение на Daskala</div id="right">
Mnogo e trudno da ubedish niakogo, che ekstrata, s koiato sa tolkova gordi, vsushtnost e seriozen problem (dvete lampichki otgore opredeleno sa). Novite telefoni kato T610 niamat lampi, no ne sum siguren che i tova bi stanalo ako ne se kazvaha SonyEricsson vmesto samo Ericsson.
Sushtoto vazhi i za ochebiiniia za men, mozhe bi i za teb, problem che ne se vizhda koi zvuni. Iavno za tiah tova ne e tolkova vazhno, kolkoto "priiatniia" vizualen efekt na ogromnata ikonka i skrolirasht otdolu tekst (samo deto e uzhasno drazneshto da go chakash da se izskrolira pak do imeto).
Za drugite "ochebiini bugove" shte ti kazha, che naistina ima proizvoditeli, koito polzvat formalni metodi za da si proveriavat software-a na telefonite. Ericsson obache ne e ot tiah (t68 i vsichkite mu modifikacii sa si vse pak chisto Ericssonski), inache niamashe da pusnat tolkova rano telefon s bluetooth. Za uspokoenie na fenovete, purvata bluetooth Nokia ima dosta poveche problemi.
Bez formalni metodi mnogo trudno se otkrivat bugovete, koito se proiaviavat sluchaino.
За скрула на текста съм съгласен. И мен по някога ме дразни, но в повечето случаи изобщо не ми прави впечатление. Може би е и въпрос на навик![^]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Софтуерните проблеми в повечето от случаите се дължат на разкодиране или неграмотно му презареждане. И най-скапаните телефони нямат такива очебийни бъгове, та камо ли по-реномираните! [)]
<div align="right">оргинално мнение на Daskala</div id="right">
Точно там е проблема.И за това повтарям потретвам и ще го повтарям толкова пъти колкото трябва - Хора, носете си телефоните на спецялисти, а не на "Бай Боре тенекиджията" дето са си е купил телефон и решил, че от това нещо може да се печели и отворил магазин за GSM-и.
А относно скролирането, на мен не ми пречи, обаче примерно като ми звуни непознат номер и гледам и се чудя сега ша са скролира ли или няма, е малко объркващо.А бе щом са го сложили сигурно има полза от него.
Абе,може да се поспори кой,какъв специалист е.Имам съвсем скромен Ericsson R320s,който един ден просто загуби обхват.Занесох го в сервиз на Мобилтел...."голема грешка".След една седмица мотане,техника,който ми го върна ме посъветва да си купя нов,защото този бил непоправяем.Същия ден ми оправиха телефона срещу 18лв. за 3 часа при някакъв"БАй Боре-тенекиджията".Нищо не искам да кажа,но телефона работи вече 5-ти месец без грешка.