Дъщерят се заглежда по тези два модела. Моля дайте вашето мнение. На мене Нокията ми по-харесва, но и HTC също. Благодаря.
Дъщерят се заглежда по тези два модела. Моля дайте вашето мнение. На мене Нокията ми по-харесва, но и HTC също. Благодаря.
Не искам да се повтарям за пореден път и да разпалвам форумни войни но според мен ...Нокия + Симбиан е много по-зле за инвестиция от колкото HTC + Андроид. Детето ще иска глезотийки каквито в Android market-а има много. OVI store е толкова постно и отвратително направено , че може да откаже и най-големите фенове на марката.
Преди да ме нападнете ... всичко е въпрос на мнение.![]()
Здравей!
Брат ми използва Нокия 500, а аз HTC Wildfire S. Със сигурност мога да твърдя, че Андроид е много по- добре от Симбиан. Нокията забива постоянно, работи много по- бавно и няма много възможности за зопълнителни ъпдейти. Андроида работи много добре, бързо, не забива. Само не зная защо, но когато изтегля приложение от Андрод Маркет, то не ми излиза на екрана като инсталирано. В началото ставаше, а сега не. Как мога да реша проблема, някой знае ли?
disco68, HTC Wildfire S е телефона в този случай, няма какво да се мислиш, точка по въпроса.
tafkata, по твоя случай, и при мен някои ги вади някои не, просто си ги вади от менюто, като задържиш на иконата, предполагам знаеш как.