Предстои ми покупка на нов телефон. Засега се заглеждам по Nokia 700. Ако някой се е сблъсквал с този телефон ще съм благодарен да сподели мнението си за него.
Предстои ми покупка на нов телефон. Засега се заглеждам по Nokia 700. Ако някой се е сблъсквал с този телефон ще съм благодарен да сподели мнението си за него.
Нямам конкретни наблюдения над модела, но операционната система е определено неподходящ избор помоему.
В момента има кеф ти Win Phone 8, кеф ти Android телефони ако търсиш смартфон с тъчскрийн, защо точно Симбиан си избрал?
Бях си харесал Nokia Lumia 710, но не поддържа българско меню. А този си го има. По принцип, държа да има хубава батерия и БГ меню.
Каквато и марка смартфон да вземеш, батерията заминава бързо, освен ако говориш 1-2пъти на ден без да ползваш нет, макар че тогава се губи смисъл да имаш смартфон:rolleyes: На Сони, батерията и дисплея според мен не са от силните им страни за разлика от камерата./макар, че ги харесвам, като марка и ползвал, не виждам с какво могат да ме привлекат в момента/. Нокия бих си купил само телефон с клавиатура/железни за разговори/, но не и смартфон/лично мнение/. За мен в момента Самсунг са най-добрe, като цена/функционалност-прилична батерия и камера и много добър дисплей+Андроид операционна система. В момента съм със Самсунг Адванс и съм доволен за сега:rolleyes: Препоръчвам ти да видиш Samsung Ace2.
Този пост е редактиран от pilot; 16-11-12 в 15:52.
Не съм много съгласен с теб ползвам Блекбери и спокойно пътувам уикендите без зарядното си ,а говоря наистина много и ползвам пакета им за данни.батерията държи по 2-3 дни ,но това е бизнес телефон и не го препоръчвам за личен.Операционната им система е ограничена функционално.Нокия 700 ми е умирала за часове с 3G и скаип постоянно пуснат -там операционата система е спряла развитието си.Скоро пуснаха Viber и то без гласова услуга силно орязан.Навигацията им е ок ,но скоро ще е достъпна и за андроид и IOS.От смартфоните с андроид последните модели на Самсунг и HTC са под всякаква критика бъгави поне до 3-4 партида от производството.Да не говорим ,че в този ценови клас устройствата на htc са изоставащи хардуерно и без ъпдеит към по нова версия-лично за мен е недопустимо за нов модел телефон да не получи ъпдеит към следваща версия на ОС.Моделите на Сони къртят в момента и колегата от горния пост явно не е виждал дисплея на Sony Xperia P.Не си казал за каква сума искаш телефон ,но имат доста модели от тази година който заслужават внимание.Аз бих избрал Сони в момента.