-   Сони Ериксън Т300  Здравейте [:)]. Искам малко помощ.

Защо Сони Ериксън Т300, ГСМ с 256 цвята дисплеъ, полифонични мелодии, ИРдА, Вграден Модем, ММС, ЕМС, ..... и още много се продава само за 350-400лв. Данеби да има някоя тайна която незнам ?! Верно че е най-големия Сони Ериксон (май П800 е по-голям само) ама то пак не е "тухла" се пак.

Има възможност да си купя такъв но тези привлекателни цени ме съмняват... [8D]

-   Сони Ериксън Т300  Ами първо този телефон вече не е толкова нов, и като всеки друг телефон със времето губи от цената си. Когато се появи на пазара ако не се лъжа струваше 500-600лв., така че в момента цената от 400лв. е напълно нормална и реална. Телефона си струва по всички показатели и щом имаш възможност да го вземеш не му мисли а го взимай. Като алтернатива бих ти препоръчал Panasonic GD67, кайто може да се намери за същите пари. 

-   Сони Ериксън Т300  Телефона е много добър! Явява се олекотена версия на Т68i. Махнати са му само Bluetooth и гласовите команди. Основната идея е да се направи "народен" телефон на основата на много успешния Т68i 

-   Сони Ериксън Т300  "Телефона е много добър! Явява се <u>олекотена</u> версия на Т68i. " Е не е олекотена е отежнена [:D]

Ако можете да ми кажете линк-ове с адреси на официални представителства на Сони Ериксън и на други фирми за ГСМ-и ще сам благодаран (тая тема май я публикувах вече ама ...)

-   Сони Ериксън Т300  T300 си много хубав телефон,за тази ценова категория.По принцип

е в една категория с GD67/68,но не може и дума да става за сравнение.T300 има MMS,IR порт>качване на мелодии,картинки,снимки и обратно "download" от тел на pc и т.н.

Ето ти няколко линка:www.clubsonyericsson.com

www.sonyericsson.com

Има и много други,но ти сам ще си ги откриеш,ако си купиш такъв телефон.Забравих да спомена,че има много помощен софтуер:за картинки,мелодии и т.н.

-   Сони Ериксън Т300  <font color="blue"><font face="Courier New">Emo мерси за сайтовете но ... аз ги знам [:)]

Знам че GD67 е слаба работа. Добре сам запознат с функциите и на двата телефона и за това се чудя защо  е толкова ниска цената на толкова хубав Sony-Ericsson :[?] А IRdA имам на сегашния си телефон - Siemens S45 който е добар бизнес телефон, но ... [;)]

Няма да казвам колко картинки си сложих на него [^] но за жалост не са цветни [:(] </font id="Courier New"></font id="blue">

<font color="brown"><font size="3">

Life's not fair !</font id="size3"></font id="brown">

-   Сони Ериксън Т300  Не разбрах точно какви линкове ти трябват.....! Ето ти един интересен :http://gsm-phonez.com/

-   Сони Ериксън Т300  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Ако можете да ми кажете линк-ове с адреси на официални представителства на Сони Ериксън

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Официална страница!

-   Сони Ериксън Т300  Ами то от www.sonyericsson.com няма по официална !!! 

-   Сони Ериксън Т300  Искам линкове на които да пише каде в България (в кои градове) има <u>официални</u> представителства (магазини) на фирмите :

Sony-Ericsson,Sony,Ericsson,Siemens,Nokia,Samsung,Motorola,etc.[:p]

-   Сони Ериксън Т300  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ами то от www.sonyericsson.com няма по официална !!!

<div align="right">оргинално мнение на Penta</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Абе ти не виждаш ли, че той пита за българската официална страница на SonyEricsson???[}:)]

-   Сони Ериксън Т300  Щом си толкова отворен kiko що не му я кажеш ?

В България май само Nokia имат официално представителство.

Всеки би трябвало да се сети че адреса им е : http://www.nokia.bg !!!!

А за Ericsson на български виж тука: http://www.ericsson.bg/mobiles/t300/index.php

Разбрах че сте много Ентелегентни и ви оставям да се оправяте ( кой както знае)

-   Сони Ериксън Т300  <font face="Courier New">Penta : знам официалната страница на Ericsson в която има и за Sony Ericsson но аз искам да знам да ли има представителства, т.е. магазини на фирмата в България и техните адреси или линк кадето да пише тези адреси ! Сега вече разбрали ме някой  [?]</font id="Courier New"> 

-   Сони Ериксън Т300  <font face="Courier New">Хайде още един въпрос [:)]

Изкажете мнение

<font color="red"><center><u>Sony-Ericsson T300 VS Motorola E360</u></center></font id="red">

Можете да видите характеристиките им на http://www.gsm-phonez.com</font id="Courier New">

-   Сони Ериксън Т300  То хубаво ама това животно (Е360) го няма в България! Поне във Варна де! А иначе Моторола влязоха в час и оставиха на срана "дърварските" си модели! Този изглежда примамливо? От цената зависи.