Виждам някакво странно приложение в Galaxy S3-ката ми:
sgs3_app.jpg
Телефонът е след хард ресет с инсталиран последен официален фирмуер - 4.1.2 - никакви приложения не са слагани, не е рутван?
Виждам някакво странно приложение в Galaxy S3-ката ми:
sgs3_app.jpg
Телефонът е след хард ресет с инсталиран последен официален фирмуер - 4.1.2 - никакви приложения не са слагани, не е рутван?
По иконата, не можеш ли да го издириш? Прилича ми на програма за запис на разговори...
Или еквилайзер.Фърмуеъра официално ли е ъпдейтнат или ..?Абе трий.При предпоследния ми ъпдейт чаках маса време да ми се качи някакъв език дето за пръв път го чувам.
Трий е хубава препоръка
Както казах, това е приложение от самия ром и естествено няма как да се трие, може само да се спре.
Получих уверения, че е напълно в реда на нещата и си е от официалния ром - предполагам някаква част за Израел, която саммуняците са забравили да преведат...
Или поне няма превод на роден език. Пробвай да го пуснеш на английски и да видиш дали пак ще е на финикийски
Като не можеш да го изтриеш и да го ползваш го спри с таск килъра да не ти работи във фонов режим и да ти точи от батерията.
Бъзикаш се е нас .Мелодията с която да ти звъни телефона при входящите повиквания/позвънявания
Приложението позволява да се настрои звука от слушалката при разговор. Възможните опции трябва да са:
- изключено
- мек звук
- чист звук
- оптимизиран за ляво ухо
- оптимизиран за дясно ухо
Ей за това мразя телефоните на Самсунг .........пускат недоклатени неща на пазара под 100 различни модела с минимални разлики между тях. После били най-големите ...бля,бля.
Въпрос на мнение. Лично на мен ми е странно определение недоклатени за флагмански модели. Galaxy S2 и S3 ако са недоклатени... не знам кой от конкурентите им има читав модел.
И двата телефона са близки до перфектното за времето си.
В случая коментираме, че едно от многото приложения не е преведено на български. Не е голям проблем.
А че са най големите... без никакво съмнение са за Андроид пазара.
Действително може да е случайна грешка.Обаче наблюдавам следната тенденция в този сектор-една компания се разраства и съответно се ояжда и престава да обръща внимание на малките пазарчета като нашия.Съпорта не ни брои за нищо.А архитектурата и дизайна са подчинени единствено на търговските интереси,а именно да пускат модели с авангардни/безсмислени/ характеристики и еднакъв дизайн.На времето Нокия потъна точно по този начин.А има и нещо друго-китайците както сигурно знаете разбраха че ориза е само гарнитура и пускат все по-качествени устройства и съответно натискат нишата отдолу.