Не че нещо ама моя не е забивал - S4mini - година и 20-30 дни ... всичко си доста относително и въпрос на лични предпочитания - аз лично не бих дал исканите за i-нещата суми .
Не че нещо ама моя не е забивал - S4mini - година и 20-30 дни ... всичко си доста относително и въпрос на лични предпочитания - аз лично не бих дал исканите за i-нещата суми .
моят не е забивал.
Бях с S4, минах на S5, загубих го купих пак S4. От трите никой никога не ми е забивал. Мнооо го рядко ми се случва някоя програмка да се затвори, но телефона ми да забие никога, до сега. Айфоните ми да, забивали заради джелбрейк или глупости от сидиа. Ама нали епъл са умници и предлагат толкова богати работи, че човек като му дотрябва нещо е длъжен да мине през сидиа.
S3 забиваше, ноута за 9 месеца не е
Аз не твърдя, че не забиват...даже съм споменал. Просто казвам, че няма безпроблени.
П.С. Между другото, аз съм ползвал три модела на Самсунг и съм нямал проблем със забиване или с нещо друго. С изключение на 2 самоизключания, за което си е виновна бъгавата версия на ОС пусната за модела, но се оправи с ъпдейт
Xperia Z3 го хващам по няколко пъти на ден да се рестартира (Телефона не е рутвам и не е издевателствано върху него). Така, че пълно щастие няма и андроида и айос-а (особено последните версии) са си бъгави заради бързането да ги изкарат. За Гуугъл не тая надежди за подобрение, но Епъл обещаха да поработят малко над стабилноста на операционката си и дано го направят.
ползвам от първото галакси на сам и до сега нищо не ми е забивало,в момента съм със нот3,жената със ес 3 и нямаме проблеми,ползвали сме и ай фони,на мен специално не ми допада,на нея си и харесва.......така че си е въпрос на вкус.Предимство ми е вече не влача лаптопи,инсталирал съм си AUTOCAD на телефона,чудесна работа
Моля ви помогнете!!! Без да искам сложих Iphone 6 в пералнията стоял е там 5 мин, след това го извадих,преди да попадне там беше включен , а след като го извадих не отчиташе нищо само светкавицата се включи и се чуваше леко пращене , но дотам.Екрана беше черен.
Подсуши го добре с хавлиена кърпа и го сложи в пакет с ориз, като си извади картата и не го бърникай Ако не помогне - на сервиз, ако и те не помогнат - нов
Това с ориза го заеби, дори да включи ще угасне след няколко дни и този път ще е неспасяемо...водата дори да се изпари остават всевъзможните примеси ( ако е с прах за пране - мани мани ) които в дадени места могат да закъсят разни чипове или предизвикат утечка ,.става само при частично намокряне на неважни компоненти, но това няма как да се разбере без отваряне...така че направо т.2 -> сервиз
намокрен телефон не се ръчка, не се включва или правят опити да се включи, отваря се и се дизасемблира целия, дъното се изкъпва в изопропилов алкохол чист за анализ 99,9% , и това се прави 5+ пъти поне като в същото време внимателно се изчетква с финна мека четка докато изсъхва, след това само дъното, бутона за включване и ДРУГА батерия се включва през USB кабел и се търси връзка с компютър, ако "захапе" и се появи като устройство и индикацията за зареждане светне се изключва, добавя се екрана и пак се търси "запалване" този път дъно+екран и т.н.
Този пост е редактиран от Tommorow; 05-05-15 в 23:02.
Посетете темата за новите Apple модели:
iPhone 6s - всичко за новите смартфони на Apple
Малко съм отвеян и бързо успях да си счупя iphone, затова след като го поправих, реших, че трябва да си купя калъф, по-добре да дам някой друг лев за калъф, отколкото за подмяна на диспей, каквото направих аз. Ето и моята нова придобивка Калъф G, с която се надявам, че ще предовратя инцидентите. :D Вие имали ли сте подобни неприятни случки?
Тия гръбчета не струват, а да не говорим за цената....как ще ти предпази дисплея това?